Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛ!

"ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ"

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης απέστειλε απάντηση αναφορικά με τα δημοσιεύματά μας για τον νομικό σύμβουλο κ. Γεωργακόπουλο, ο οποίος ενώ διορίστηκε ως νομικός σύμβουλος, αμείβεται με τον τριπλάσιο μισθό του δικηγόρου. 
Η απάντηση του κ. Ξύδη είναι η εξής:

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων της έγκριτης εφημερίδας σας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σας πληροφορούμε ότι μετά από έρευνα ποιυ διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ο καταβαλλόμενος μισθός στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου είναι κατά πάντα νόμιμος.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης"

Σχόλιο:  Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την ευγενική του απάντηση, με την μόνη διαφορά ότι αυτή δεν είναι επαρκής. Αμείβεται νόμιμα ο κ. Γεωργακόπουλος. Πολύ ωραία. Με τι μισθό; Του νομικούσυμβούλου ή του δικηγόρου; Διότι προσελήφθη ως νομικός σύμβουλος. Τι απόγινε δλαδή με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που ζήταγε να επιστραφούν τα παραπάνω χρήματα; Έγινε ένσταση επ' αυτής και δικαιώθηκε ο κ. Γεωργακόπουλος ή επέστρεψε τα χρήματα και συμμορφώθηκε με την έκθεση του ενικού Λογιστηρίου; Ο "νόμιμος μισθός' σε ποιο από τα πραπάνω δύο ερωτήματα κολλάει;

3 σχόλια:

  1. Έγκριτη εφημερίδα είναι αυτή που σ' έχει βαφτίσει ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ, mr Ξύδης; Τελικά τι απέγινε μ' εκείνο το αίμα του Βραχιολίδη που θα πίνατε, μαζί με τον Ανδρεουλάκο; Του το ήπιατε, το ήπιε μόνος του ή μήπως ήπιε εκείνος το δικό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική απάντηση Ξύδη. Όλα είναι νόμιμα, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, διότι απλά ξέρει ότι σας έχει βάλει όλους στο βρακί του και σας κρατάει από δέκα μεριές τον καθένα. Θέλετε απόδειξη; Μόλις τον τσίμπησε το ΣΔΟΕ, βγήκατε όλοι να τον υπερασπιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακη, ο Ξυδης πιαστηκε απο το σδοε, ο Νικολαου εχει να αντιμετωπισει τους διαφωνουντες του, η Ποληκαλα βαρεθηκε, ο Ζηκας κοιμαται...Ανοιγει ο δρομος για την καθοδο σου Μακη με την Χρυση Αυγη!
    Μακη εισαι η επλιδα μας μας π...α μας π...α μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή