Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΔΟΕ! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΔΟΕ


SDOE-FIRMA

«Αποτελεί εγκληματική ενέργεια και τη διερευνά η δικαιοσύνη»!
«Τρίτο χέρι» έβαλε το όνομα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού στην «λίστα του ΣΔΟΕ»!
Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος με έγγραφό του προς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, με αφορμή την αναγραφή του ονόματος του τελευταίου στην περιβόητη «λίστα του ΣΔΟΕ» με τα 45 ονόματα (αρχικά ήταν 36), απάντησε ότι δεν υφίσταται καμία λίστα και ότι αυτή που έχει κυκλοφορήσει αποτελεί προϊόν εγκλήματος! Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Στασινόπουλος, για την υπόθεση επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη προκειμένου να εντοπίσει τον ή τους εγκληματίες!
Σύμφωνα λοιπόν με όσα εγγράφως δηλώνει ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ και με αφορμή το γεγονός ότι στην περίφημη λίστα των 36 (που ήδη μετετράπη σε λίστα των 45), περιλαμβάνεται το όνομα του κ. Ξύδη, το οποίο τελικά δεν ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, τίθεται θέμα και για το σύνολο των αναγραφομένων ονομάτων. Έχει παρέμβει «τρίτο χέρι» και για άλλους; Έχουν αφαιρεθεί ονόματα μεγαλοσχημόνων για να μπουν... μικρομεσαίοι φορολογικά σαν τον κ. Ξύδη, προκειμένου να θολωθούν τα νερά; Μήπως τελικά αμφισβητείται το σύνολο της λίστας;
Να θυμίσουμε ότι σε αυτή την λίστα, περιλαμβάνεται και το όνομα του Λεωνίδα Τζανή ο οποίος ως γνωστόν πριν από μερικές ημέρες αυτοκτόνησε, εξ αυτού του λόγου!
Η απάντηση του ΣΔΟΕ προς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη έχει ως εξής:
SDOE
«Με την παρούσα θέλω να σας γνωρίσω ότι καμία λίστα υφίσταται ως δημόσιο έγγραφο και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας. Η σχετική διαρροή ανύπαρκτης λίστας, αποτελεί εγκληματική ενέργεια από άγνωστους σε μένα κύκλους, την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη.
Σέβομαι την νομιμότητα και προσωπικότητα του κάθε συμπολίτη μας, πολιτικού προσώπου ή μη και τηρώ απαρέγκλιτα στην άσκηση των καθηκόντων μου τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και ό,τι ορίζουν οι φορολογικοί νόμοι του Κράτους στα πλαίσια του Συνταγματικού Κράτους Δικαίου μας.
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΔΟΕ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»
δείτε το σχετικό με το θέμα προηγούμενο δημοσίευμά μας:

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


2 σχόλια:

  1. Το επίμαχο δημοσίευμα, για το οποίο σύρθηκε στα δικαστήρια επί μακρώ ο εκδότης του «Παρατηρητή», αφορούσε στην -αποκαλούμενη σατιρικά- «Ναυαρχίδα», σκωπτικό σχόλιο, που καυτηρίαζε την ολιγωρία της Δημοτικής Αστυνομίας και κατ’ επέκταση του Δημάρχου, επειδή άφηναν για μεγάλο διάστημα, ένα θαλάσσιο σκάφος σε δημοτική πρασιά. Ο κρυφός καημός του κ. Ξύδη, ήταν να τιμωρηθεί ο Βραχιολίδης ως υβριστής του, μια και επινόησε το αδίκημα της εξύβρισης και παράλληλα της δυσφήμισης και συκοφαντικής σε βάρος του δυσφήμισης! Η πρώτη κατηγορία, εξέπεσε στο προανακριτικό στάδιο της διαδικασίας, πριν δηλαδή η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο. Όμως οι άλλες δύο κατηγορίες, ταλαιπώρησαν τον Μάκη Βραχιολίδη για περισσότερο απ΄΄ο ένα χρόνο, μια και πρωτόδικα καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή! Οι δικαστές του Πρωτόδικου Δικαστηρίου, υιοθέτησαν πλήρως όλους τους ισχυρισμούς του κ. Ξύδη, ακόμη και αυτούς που αναφέρονταν στην εξύβρισή του μέσω του διαχωρισμού της λέξεως «Ναυ-αρχίδα», διά του οποίου, όπως υποστήριζε ο Δήμαρχος Παπάγου, υβριζόταν σε …αρχίδα!!! Στο Εφετείο, όπου και οδηγήθηκε η …πολύκροτη υπόθεση, η ακροαματική διαδικασία, διήρκησε δύο ημέρες (14 και 22 Ιουλίου), απασχολώντας συνολικά αντιδίκους, μάρτυρες και δικαστές, για 6 τουλάχιστον ώρες!!! ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ, ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ… press-bank.gr!!!: Ο συνήγορος του μηνυτή κ. Ανδρεουλάκος (πρώην βουλευτής), έγινε έξαλλος στο άκουσμα της πρότασης του Εισαγγελέα κ. Μακρόπουλου και επιστρατεύοντας ό,τι διέθετε στην νομική…φαρέτρα του, επιδίωξε να αντιστρέψει το διαφαινόμενο κλίμα. Επικέντρωσε όλη του την επιχειρηματολογία, σε δημοσιεύματα τα οποία δεν ανήκαν στον εκδότη του «Παρατηρητή» αλλά στο ιστολόγιο press-bank.gr! Θέλησε δηλαδή να καταδικάσει τον Βραχιολίδη, ταυτίζοντάς τον με άρθρα τα οποία όχι μόνον δεν ανήκαν στον εκδότη του «Παρατηρητή» αλλά τα οποία ήδη είχε καταδικάσει στο παρελθόν ο Μάκης Βραχιολίδης. Μάλιστα ο δημοσιογράφος, απολογούμενος στο Δικαστήριο και προσκομίζοντας έγγραφα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμμία σχέση με ξένα δημοσιεύματα, ούτε με την press-bank.gr, της οποίας δεν είναι ούτε καν απλό μέλος της, ενώ πολλά από τα δημοσιεύματά της τα θεωρεί υβριστικά, όπως και τα συγκεκριμένα που αναφέρονταν στον κ. Ξύδη. «Εγώ σύρομαι στα δικαστήρια γιατί έχω το σθένος να υπογράφω τα άρθρα μου και να μην κρύβομαι πίσω από ανώνυμα σχόλια η blogs», τόνισε ο Μάκης Βραχιολίδης και συνέχισε: «Το ότι δίνω κάποια άρθρα μου στην press-bank.gr για να προβάλλεται η εφημερίδα μου, δε σημαίνει ότι ταυτίζομαι και με τις απόψεις της. Είναι σαν να πηγαίνω φιλοξενούμενος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και επειδή ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε κάποια συκοφαντικά πράγματα για κάποιον άλλον, θα πρέπει να μού τα χρεώσουν εμένα;»
    ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!
    Ο συνήγορος του κ. Ξύδη, στην απέλπιδα προσπάθειά του να επιτύχει την καταδίκη του δημοσιογράφου, έφτασε στο σημείο να εκτοξεύσει απειλές, με παραλήπτες τόσο τον κατηγορούμενο, όσο και την έδρα του Δικαστηρίου.
    Είπε: «Αν δεν απονείμετε Δικαιοσύνη σήμερα, η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί έξω και πιθανώς να χυθεί αίμα»!!! Όλοι έμειναν εμβρόντητοι. Λίγες ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, ο Απόστολος Ανδρεουλάκος, αναφέρθηκε σε απονομή …δικαίου με αίμα έξω από τις δικαστικές αίθουσες!!!
    Ποιο αίμα εννοούσε; Του κατηγορουμένου δημοσιογράφου ή των δικαστών που θα έδιναν την ετυμηγορία τους; Εμείς δεν πιστεύουμε να εννοούσε τίποτε, όμως η αγόρευση του κ. Ανδρεουκάκου, είχε χάσει κάθε μέτρο. Στην προσπάθειά του να στηρίξει τις κατηγορίες του πελάτη του, ο λόγος του διολίσθησε σε αυτή την αποστροφή.
    Απαράδεκτη ήταν και η αναφορά του στην δολοφονία Γκιόλια. Μια δολοφονία την οποία βεβαίως καταδίκασε αλλά ως ένα σημείο την ερμήνευσε ως συνέπεια του ολισθηρού δρόμου που έχει πάρει η δημοσιογραφία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από την πρώην press-bank του πατέρα σου, που μια ζωή τη διαφήμιζες στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας σου σαν την ιντερνετική της συνέχεια, μέχρι να φτιάξεις αυτόν εδώ το βόθρο, θα μας πεις επιτέλους τι απέγινε με τον Ναυαρχίδα κι εκείνο το αίμα που θα σου έχυνε; Μήπως τελικά σ' έβαλε να το... πιεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή