Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ ΑΥΡΙΟ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...


Στις 9.00 αύριο το πρωί στο κτίριο 12 αίθουσα 1 στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ξεκινάει η τιτανομαχία ανάμεσα στον πρώην Δήμαρχο Χολαργού κ. Νικολάου και τον νυν Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη με μηνυτή τον πρώτο και κατηγορούμενο τον δεύτερο, για την πολύκροτη υπόθεση της διαθήκης Καρύδη. 

Δίπλα στον κ. Ξύδη, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα κάθεται και η κ. Κούτρα, Αντιδήμαρχος Παπάγου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η δίκη θα γίνει κανονικά, διότι η στάση των δικαστών ξεκινά στις 10.00 π.μ. Επειδή η δίκη έχει το Νο1 στο πινάκιο, είναι βέβαιον ότι θα ξεκινήσει και ανάλογα με τον πρόεδρο της έδρας είτε θα συνεχιστεί έως τέλους είτε θα διακοπεί για να συνεχιστεί άλλη μέρα. 
Οι μάρτυρες είναι πολλοί, μεταξύ αυτών είναι και σύσσωμος ο τοπικός τύπος, εκτός από τους ...κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Αυτοί "προσφέρουν" στα τοπικά δρώμενα και στην τοπική κοινωνία μέσα από την τρώγλη τους, εκτοξεύοντας λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος!

2 σχόλια:

  1. "Οι μάρτυρες είναι πολλοί, μεταξύ αυτών είναι και σύσσωμα τα τσιράκια του Ξύδη". Την Χριστίνα μην ξεχάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια θα είναι μάρτυρες υπέρ Ξύδη όλοι οι πληρωμένοι και διεφθαρμένοι εκδότες του Χολαργού. Κάπως πρέπει να ξεπληρωθούν και οι στημένες αθωώσεις του Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή