Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΟΧ ΣΤΟΝ ΓΑΣ (4.157 ΕΥΡΩ)

Οι αποκαλύψεις αναφορικά με τον φάκελο ΔΑΟΧ-ΓΑΣ (επί διοικήσεως Νικολάου) αρχίζουν και βγαίνουν μία-μία. Η φαρέτρα του Πέτρου Καραμανέα φαίνεται πως έχει μέσα της πολλά βέλη. Μετά την επικοινωνία που είχε μαζί μας ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου, αναφορικά με το δημοσίευμά μας-αναπαραγωγή του ρεπορτάζ του Πέτρου Καραμανέα, για το τι έχει συντελεστεί ανάμεσα στον ΔΑΟΧ-ΓΑΣ και τις απειλές του ότι ο εκδότης της "ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" θα μηνυθεί, ο Πέτρος Καραμανέας επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και αφού μας έστειλε την παραπάνω απόδειξη-ντοκουμέντο, δήλωσε: "Καλά θα κάνει ο κ Νικολάου να μην απειλεί, διότι στα χέρια μου διαθέτω πάρα πολλά ατράνταχτα στοιχεία. Ιδού, πάρτε ένα από αυτά και σας καλώ να το δημοσιεύσετε"
Η απόδειξη που βλέπετε, αφορά ένα μεγάλο ποσό, αξίας 4.157, εκδοθείσα στις 15/1/2010 από τον ΔΑΟΧ προς τον ΓΑΣ Χολαργού, για πληρωμή ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών κ.λ.π.  Υπάρχουν και κάποια άλλα κωδικά στοιχεία που δεν καταλαβαίνουμε αλλά όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, πληρώνεται και ο μισθός του Δεκεμβρίου 2009! 
Ο κ. Καραμανέας μιλάει για καραμπινάτη παρανομία, διότι ο ΔΑΟΧ δεν έχει δικαίωμα εκ του νόμου να πληρώνει μισθούς, ΙΚΑ, Φόρους Μισθωτών Υπηρεσιών κ.λ.π. 
Όπως είπε ο εκδότης της Φωνής του Δημότη αποδείξεις σαν και αυτή, υπάρχουν πάρα πολλές και... "πρέπει να πάρω το κομπιουτεράκι να κάνω προσθέσεις για να βγάλω το συνολικό ποσό. Μιλάμε για μεγάλο πάρτι".
Όπως φαίνεται τα επεισόδια αυτής της υπόθεσης θα είναι πολλά. 

17 σχόλια:

  1. Μάκη συνεχίστε τις αποκαλύψεις μέχρι τέλους.
    Και μην φοβάστε κανέναν και καμία απειλή.
    Να τελειώνει το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, δύναται ο Καραμανέας να μας απαντήσει πού βρήκε τα ευρώ για να βγάλει φύλλο, μετά από δύο χρόνια;
    Ξυδικοί, να χαίρεστε το Νικολάκη και τον ειδικό του υιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αληθεια ειναι οτι ο καραμανεας εχει αρχισει και βγαζει τα σκανδαλα της διοικησης τουτουζα. αυτο μπορει να ενοχλει καποιους που πιθανον να εχουν συμφερον αλλα ενδιαφερει το συνολο της κοινωνιας.
    το γελιοδεστερο ολων ειναι οτι ο πρωην δημαρχος υπερασπιζεται τις ρεμουλες του τουτουζα που τον προδωσε κιολας...
    αν θελει να τον υπερασπιστει να βαλει απο την τσεπη του τα χιλιαδες ευρω των μαυρων ταμειων και οχι απο δανεια ή δημοσια χρηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sosto kai auto. o toutouzas aniliko paidaki itan kai den ixere ti ekane? kai gt o nikolaou trexei na uperaspistei tis paranomies tou toutouza. ntanta tou itan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλιστα. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι τα μαύρα ταμεία του Τούτουζα πήγαν στο ΓΑΣΧ για να μπορεί να λειτουργεί και να πληρώνει γυμναστές για τα παιδιά του Χολαργού, με τη μορφή άτυπης επιχορήγησης. Και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ΓΑΣΧ, αν δεν κάνω λάθος, κουμάντο έκαναν ο Κουγιουμτζόπουλος και η Σκάρπα, δηλαδή μία ΠΑΣΟΚα του κερατά και ένας Δημοτικός Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ. Άρα, είτε ο Τούτουζας τάιζε το ΠΑΣΟΚ, είτε βοηθούσε το σύλλογο που ελεγχόταν από το ΠΑΣΟΚ Χολαργού. Ο Νικολάου που κολάει σε όλο αυτό; Καιρός είναι να μάθουμε ότι ο Νικολάου έδινε φράγκα στον Κουγιουμτζόπουλο για να τον βρίζει και να τον συκοφαντεί.

    Κατά τα άλλα, Σκάρπα και Κουγιουμτζόπουλος στον πρώτο γύρο στήριξαν Μπρέμπου και Παπαγεωργίου, ρωτήστε γονείς παιδιών-μελών του ΓΑΣΧ, στους οποίους δόθηκαν τα σχετικά προεκλογικά φυλλάδια και ψηφοδέλτια. Στο δεύτερο γύρο, στήριξαν Τούτουζα και Αποστολόπουλο. Πάλι, πουθενά δεν κολλάει ο Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "αν θελει να τον υπερασπιστει να βαλει απο την τσεπη του τα χιλιαδες ευρω των μαυρων ταμειων και οχι απο δανεια ή δημοσια χρηματα..."

    Τελικά, μιλάμε για μαύρα χρήματα ή ο καθένας μπαίνει και γράφει ό,τι του κατέβει, χωρίς να έχει επαφή με το αντικείμενο. Από πότε ένα δάνειο ή το δημόσιο χρήμα γίνεται μαύρο και με ποιον τρόπο, ας μας εξηγήσει κάποιος. Αυτά και αν είναι τα πλέον κάτασπρα. Να μας πει ο Τούτουζας πού βρήκε τα μαύρα. Πάντως, από δάνεια και τιμολογημένο δημόσιο χρήμα, δεν τα βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ? Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΑΡΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.(ΟΛΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.ΤΟ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΛΕΜΕ...)
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ?
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΝΟΜΑ?
    ΩΡΑΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΈΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΞΙΑ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ?ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...(ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 95000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ 10000 ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον αναγνωστοπουλο τον συκοφαντησαν για τα δηθεν σκανδαλα των κεκ και ο ανθρωπος δεν ειχε σκανδαλα. του εμεινε ομως η λασπη. το ιδιο εκαναν αλλου οι τουτουζο αποστολοπουλοι.
    και τωρα που βγαινουν τα τεραστια σκανδαλα του τουτουζα και της εποχης του ολοι σπευδουν να υπερασπιστουν τον πλεον αχρηστο και ανικανο προεδρο και δημοτικο συμβουλο που περασε στην ιστορια του χολαργου.
    και κατι αλλο δεν μας ειπαν οι δημοσιογραφοι.
    γιατι μονο οταν βγαινουν σκανδλα ή στοιχεια που αφορουν τον τουτουζα και τον αποστολοπουλο γινονται εκβιασμοι και απειλες στην περιοχη μας;
    ο αλογο εκδοτης εκανε καποιες συναντησεις πριν αρχισει τις δημοσιιευσεις.μηπως ηθελε να εξασφαλισει καποια καλυψη ξερωντας οτι θα του επιτεθουν με απειλες και εκβιασμους και ηθελε να νιωθει σιγουρος και ασφαλης. και ακουγεται οτι καποιοι κυριοι αποφασισαν να του κανουν λιγη πλατη για να την πληρωσει επιτελους ο τουτουζας και η παρειτσα του.
    παιδια αφηστε τον τουτουζα και τον καθε τουτουζα να ειναι υπευθυνος για οτι εκανε. αρκετα τον καλυψε ολο το σαπιο κατεστημενο. αφηστε τους να βγει η αληθεια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to agoraki me to kragion sta xeili stis proeklogikes photos pou xathike? Apostolopoule Loreal einai to kragion pou forages i kapoia alli marka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NIKOLAOY NA TA XAIRESAI TA ORFANA POY AFHSES PISO SOY KAI POY PROSPATHOYN NA MAS PEISOYN OTI O GAIDAROS PETAEI. ANTE STHN KERATEA NIKOLAOY POY ANHKEIS. TELEIWSES APO TON XOLARGO. KATALAVE TO EPITELOYS. ALLAXANE TA PRAGMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ακούσαμε και αυτό. Ότι στο Δήμο Αθηναίων λειτουργούν όλα νόμιμα! Βρήκε και Δήμο ο Αρώνης για να συγκρίνει με τον πρώην Δήμο Χολαργού. Αχαχαχαχχααχχαα. Εντωμεταξύ, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιατί δεν μπορούσε να πάρει τους γυμναστές ο ΔΑΟΧ και ο μόνος τρόπος ήταν να τους πάει μέσω του ΓΑΣΧ. Ξέρει κανείς κάποιον που να μπορεί να κάνει κάτι νόμιμα, αλλά να επιλέγει να το κάνει παράνομα, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του, ώστε σήμερα ο κάθε φυγόδικος δολοφόνος Καραμανέας να τον συκοφαντέι στον αιώνα τον άπαντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re o nikolaou na kerdaei kai oloi aloi na.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνέχισε, Γιωργάκη και θα 'ρθουν και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πολιτική εποχή του Νικολάου τελείωσε στην περιοχή μας. Έχασε, και η παράταξη του διαλύθηκε σε είκοσι κομμάτια. Ευτυχώς ο δήμος μας αν και χρεωμένος με δάνεια ακόμα υπάρχει, αλλά κάθε ιστορία κρύβει και ένα πολιτικό δράμα.
    Και το πολιτικό δράμα στην περίπτωση του πρώην δημάρχου Χολαργού Νικολάου είναι ότι μας άφησε μία δυσβάστακτη κληρονομιά: Τα Πολιτικά του Ορφανά.
    Πέραν των γνωστών Ορφανών του Νικολάου υπάρχουν και μία σειρά άλλων στελεχών που παράλληλα με τα ορφανά του Νικολάου έχουν επιδοθεί σε ένα κυριολεκτικό συκοφαντικό πάρτι όπου όλοι είναι υπεύθυνοι πλην των ιδίων για την τρομακτική ήττα που υπέστησαν.
    Αν και είναι κατανοητό ότι πολλοί μπορούν να υποφέρουν από συμπτώματα κατάθλιψης όταν από γκαρσόνια στο δημοτικό καφέ γίνονται απλοί πολίτες ή από ανιψιά του πολιτικά τελειωμένου πρώην δημάρχου Χολαργού και διορισμένη ως ειδική σύμβουλος γυρίζεις στον ταπεινό πόστο της απλής λογίστριας, ωστόσο πρέπει να μπορέσουν όλα αυτά τα συμπαθή Ορφανά να προσαρμοστούν.
    Η προσαρμογή τους και επιστροφή τους στον σεβασμό των υπολοίπων είναι αυτά τα βασικά στοιχεία που ίσως τους δώσουν τη δυνατότητα να μην τους κυνηγήσει σύσσωμος ο Χολαργός και όλοι όσοι έχουν συκοφαντηθεί κατά καιρούς. Αλλιώς αν συνεχίσουν τις ίδιες τακτικές δυστυχώς θα εγκλωβιστούν σε ένα οδυνηρό αδιέξοδο.
    Καθώς όντας γνωστά τα ονόματα τους και όντας επίσης γνωστές οι πράξεις τους συντομότατα θα έρθει ο καιρός όπου ο κάθε αγανακτισμένος δημότης θα λάβει τον νόμο στα χέρια του και οι μπουνιές θα πέσουν σύννεφο.
    Συνεπώς και επειδή γνωρίζουμε καλά τον μανωλάκη, τον κωνσταντίνο, τον θανασάκη, και τους άλλους δύο θα είναι κρίμα να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Και για το θέσουμε και πιο απλά ούτε Αυστραλοί θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν ούτε εξωγήινοι.. Περισσότερο θα τους βοηθούσε ένα ταξίδι άνευ επιστροφής στην Αυστραλία παρά τα συκοφαντικά και κατάπτυστα σχόλια στα οποία επιδίδονται.
    Αγαπητά μου ορφανά, ο Δημητράκης έχασε τις εκλογές μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
    Kαι κάνετε λάθη. Και πρέπει να σταματήσετε καθώς τα ονοματάκια σας, παρέα με τις διευθύνσεις σας θα γίνουν ευρύτατα γνωστά στην περιοχή μας καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο που έχετε συκοφαντήσει ο οποίος θα είναι σε θέση να σας ζητήσει τον λόγο με την πρώτη ευκαιρία.
    Τέλος να σας ευχηθούμε καλή Αυστραλία… αν και δεν νομίζω ότι θα σας βοηθήσουν.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντελάκο, αν και δεν στα μετέφεραν 100% σωστά ο Γιωργάκης, ο Χαρούλης και ο δυσλεκτικός σου φίλος, το μοιραίο σου λάθος είναι αλλού. Πέραν του ότι ρίχνεις άδεια, ως συνήθως, λόγω του άδειου σου μυαλού, ρίχνεις και... απειλές. Υπενθύμισε λοιπόν στον "μπαμπά" σου, πως εκείνος είναι ο ΜΟΝΟΣ που ήδη τις έχει φάει και που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να δέχεται ΥΠΑΡΚΤΕΣ απειλές. Τα υπόλοιπα, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή