Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου Χολαργού Εν Δράσει αποσύρει την αίτηση συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της εγκληματικότητας καθώς προ ημερών ενεργοποιήθηκε το Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του δήμου.  Παρακάτω η ανακοίνωση:
Αγαπητοί συμπολίτες
Όπως γνωρίζετε στις 22 του περασμένου μηνός ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου – Χολαργού Εν Δράσει, διοργάνωσε εκδήλωση συζήτηση για τα μέτρα και τους τρόπους αντιμετώπισης της συνεχώς αυξανόμενης εγκληματικότητας στην περιοχή μας. Μετά την εκδήλωση, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε βάση των προτάσεων που ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους, να συγκεντρωθούν υπογραφές για να προκληθεί συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με βασικό αίτημα την ενεργοποίηση του Τοπικού Συμβουλίου Αντιμετώπισης της Παραβατικότητας που δεν είχε συνεδριάσει από την ίδρυσή του.
Την Παρασκευή όμως, όπως ανεπίσημα πληροφορηθήκαμε συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας του Δήμου μας και αποφάσισε να κινηθεί στην κατεύθυνση των συμπερασμάτων και των πρωτοβουλιών του Συλλόγου μας προκειμένου να αντιμετωπίσει το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της εγκληματικότητας που παρουσιάζεται στη περιοχή μας.
Ως εκ τούτου το Δ.Σ. εκ νέου αποφάσισε, ότι δεν συντρέχει λόγος να κατατεθεί η αίτηση συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο προς το παρόν, αφού η επιδίωξη μας ήταν να αναλάβει πρωτοβουλία ο δήμος μας, την οποία όπως φαίνεται αναλαμβάνει.
Κρίναμε σκόπιμο να αναμένουμε τα συμπεράσματα του θεσμικού οργάνου και στην συνέχεια να συμπληρώσουμε τις αποφάσεις του με τις δικές μας ιδέες έτσι ώστε να συμβάλουμε κι εμείς όπως μπορούμε, στην αντιμετώπιση του απειλητικού φαινομένου.

Το Δ.Σ.
Του Συλλόγου Κατοίκων Παπάγου Χολαργού
Εν Δράσει


myxolargos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ευκαιρία, τώρα, να ξαναφορτωθούν με τσάντες γεμάτες τρόφιμα, σχολικά είδη κ.λπ. και, παρουσία ΠΑΝΤΑ φωτογράφου, να πάνε να κάνουν τις συνηθισμένες "φιλανθρωπίες" τους, μπας και πάρουν καμιά ψήφο το 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή