Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ... "ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ" ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΟΧ-ΓΑΣ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Η εφημερίδα «Φωνή του Δημότη» προβαίνει σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με τον ΔΑΟΧ και τον ΓΑΣ Χολαργού. Ουσιαστικά σπάει το "απόστημα" και βγάζει στον αέρα χαρτιά για το τι συντελέσθηκε στον ΔΑΟΧ από την προηγούμενη δημοτική διοίκηση. Επειδή κάποιοι μας πήραν τηλέφωνο για να δώσουμε στοιχεία επί του ρεπορτάζ, διευκρινίζουμε ότι αυτό δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ αλλά του κ. Καραμανέα. Εμείς κρατούμε τις αποστάσεις και τις επιφυλάξεις μας αλλά επειδή αποτελεί προωτοσέλιδο θέμα της "Φωνής του Δημότη" , ΚΡΊΝΑΜΕ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ να το αναδημοσιεύσουμε για να λάβουν γνώση όλοι οι αναγνώστες και να σχηματίσουν σφαιρική άποψη. Αναφορικά με την λέξη "απόστημα" και "αμαρτωλός" φάκελος, αυτοί δεν είναι δικοί μας χαρακτηρισμοί αλλά ανθρώπων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού οι οποίοι μιλούσαν για πληγή του ΔΑΟΧ. Αφού λοιπόν μιλάνε επί τόσον καιρό για πληγή, ιδού...

Ιδού λοιπόν τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.
«Στις αρχές Σεπτεμβρίου έφτασε στον ΔΟΠΑΠ με δικαστικό επιμελητή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πρώην υπάλληλος του ΔΑΟΧ Ελπινίκη Ζιαμπάρα. Με την αίτησή της ζητά να της αναγνωριστεί ότι καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να γίνει υπάλληλος αορίστου χρόνου. Αυτό είναι σύνηθες στους Δήμους αφού πολλοί συμβασιούχοι το κάνουν προκειμένου να διοριστούν.
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο και έχει ταράξει πολλούς είναι τι αναγράφεται στην αίτηση. Δεν θα αναφερθούμε στο πώς μια γυμνάστρια την είχανε από Ειδική Γραμματέα στο ΔΣ του ΔΑΟΧ, μέχρι υπεύθυνη τύπου. Θα αναφερθούμε σε μια παράγραφο της αίτησής της που μπορεί για κάποιους να είναι ο επίλογος της πολιτικής πορείας ή της πορείας τους στα αθλητικά της πόλης.
Στη δεύτερη σελίδα της αίτησης αναφέρει: “Επιπροσθέτως, για τα χρονικά διαστήματα από 4-2-2008 μέχρι 31-1-2009 με ωράριο καθημερινό από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από 8-9-2010 μέχρι 30-7-2011 με ωράριο, ο εναγόμενος Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με δάνεισε στο Γυμναστικό Σύλλογο Χολαργού, οπότε και πάλι προσχηματικά οι συμβάσεις μου ονομάστηκαν ορισμένου χρόνου και φέρεται δήθεν ως εργοδότης ο Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, ενώ στην πραγματικότητα συνέχιζε καθ’ όλο το διάστημα να με αμείβει ο εναγόμενος Δήμος”.
Λέει αυτό ακριβώς που διαβάσατε. Ο ΔΑΟΧ την δάνεισε στο ΓΑΣ, αλλά την πλήρωνε εκείνος, με σύμβαση που είχε κάνει με το ΓΑΣ!
Υπενθυμίζουμε ότι ο νυν Δήμος είναι καθολικά διάδοχος των συνενωμένων Δήμων Παπάγου και Χολαργού.
Αντιλαμβάνεστε τι δοσοληψίες με τους υπαλλήλους γινόντουσαν προκειμένου να ικανοποιούν τις ορέξεις των σωματείων και όλα αυτά να εκπληρώνονται μάλλον και στην κάλπη. Αντιλαμβάνεστε με τι επιπολαιότητα κάποιοι διαχειριζόντουσαν τα χρήματα του Χολαργού».
Αυτά αναφέρει η «Φωνή του Δημότη» και ακολούθως σε δύο σελίδες, παρουσιάζει το ρεπορτάζ με τα έγγραφα που αφορούν την περίοδο «δανεισμού» της Νίκης Ζιαμπάρα στο ΓΑΣ.



14 σχόλια:

  1. Μάκη όταν κάποιοι χολαργιώτες σου λέγαμε να κάνεις έρευνα για τα "¨μαύρα ταμεία" του Δαοχ εσύ σφύριζε;ς αδιάφορα....
    Μπράβο στην Φωνή του Δημότη που σπάει το απόστημα που με τόση επιμονή κάποιες άλλες τοπικές εφημερίδες και το site σου επιμελώς...."κάνατε τα στραβά μάτια"...
    Κάνατε θέμα το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου και το ταξίδι στο Παρίσι και σφυρίζατε αδιάφορα για τα απίστευτα περιστατικά του Δαοχ...
    Γιατί μάκη;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρώνη έρχεται και η σειρά σου, λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το να κρύβεσαι στην ανωνυμία σου, να πας να του τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο! Και μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό: έλα με την όπισθεν....παλιοπατσαβούρα.

      Διαγραφή
    2. Υπομονή. Και πάνω απ' όλα, μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Δεν σε συμφέρει. Όλα θα γίνουν.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
      ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΟΥΝ.
      ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
      ΑΝΩΝΥΜΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.....

      Διαγραφή
    4. den katalavaino giati apeileite anonima. opoios thelei pigenei san antras h kleinei kai rantevou an einai kurios kai antras tautoxrona.
      pantos anonime na to prospathiseis, na ginei gnosto kai poios eisai oste na gelame gia mines stin perioxi me tin tixi sou.
      ase pou o anthropos pou anaferesai einai gnosto oti einai filos me tous filous kai exairetika ekdikitikos me osous ton exoun vlapsei.
      kali sou tixi anonime gt tha tin xreiasteis gia ta epomena xronia

      Διαγραφή
    5. MOLIS GINOYN GNOSTA TA SXOLIA VLEPO TON PARATIRITI NA DEXETE EPISKEPSI APO TON ANAFEROMENO, NA ANOIGEI TIS IP, NA VRISKETE DIEYTHUNSH SE XRONO DT KAI O ANONYMOS NA TREXEI XESMENOS NA KRYFTEI.ANONYME POSO HLITHIOS MPOREI NA EISAI?

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. den nomizo o dimosiografos na evgaze auta ta stoixeia an den exei kai alla kai an den exei kalipsei kai tin plati tou.
    ta maura tameia tou toutouza kai tis pareas tou eixe thaftei.
    den xero tin kopela pou tous katagelei stin efimerida alla ta eggrafa moiazoun alithina.tora an emplekete o giorgos mallon tha tin arpaxoun pali tin sfaliara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακακιες του καραμανεα ειναι.δεν πηρε εργα και τωρα θυμηθηκε να τα βγαλει τα στοιχεια που ειναι γνωστα.ασε που ο αλογο εκδοτης πριν τα βγαλει εκανε διαφορα ραντεβουδακια τοπικα για να καλυψει τον κωλο του.ενα εκ των οποιων και σε καφε στα συνορα παπαγου χολαργου.κατι τις θα ζητησε απο το καθε ραντεβου ωστε να καλυψει την πλατη του.
    τζαμπα μαγκας ο αλογο εκδοτης. με τετοια καλυψη και η κουτση μαρια βγαζει σκανδαλα εκ του ασφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να επέμβει η δικαιοσύνη για τους τοπικούς κλεφτοκοτάδες και να γυρίσουν πισω στα δημόσια ταμεία τα κλεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o toutouzas kai o apostolopoulos einai kammena xartia gia tin perioxi.o enas giati ta evale ekei pou den ton eperne kai tora trexei den den ftanei kai o allos episis gia ton idio logo alla gia allo prosopo. kai ta duo plousiopaida eixan maura xrimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή