Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑΠρώτα εξαθλιώνουν τους λαούς παγκοσμίως, για να τους «βοηθήσουν» μετά ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!

ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
Με το πρόσχημα της ανάπτυξης νέων τρόπων ώστε να μειωθεί η απάτη στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας θα αναγκάσουν το λαό να εμφυτεύει τσιπ στον οργανισμό του! Διαφορετικά γιοκ τα δωρεάν τρόφιμα. Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανούς και προσθέτει περισσότερους από 10.000 νέους εγγεγραμμένους στις τάξεις του καθημερινά !!!
Καταλαβαίνει δηλ. κανείς πόσοι εκατομμύρια Αμερικάνοι θα βάλουν τσιπάκι στο χέρι τους ή στο κούτελο για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα!
Όπως αναφέρει το “eleftheriskepsi”, πρόκειται για τη  μέθοδο που  με ραδιοσυχνότητες (RFID)  θα αναγνωρίζει και θα εντοπίζει τους παραλήπτες κουπονιών τροφίμων σε εθνικό επίπεδο.
Δύο ξεχωριστές εκθέσεις έχουν παρουσιαστεί από το Γραφείο Τροφίμων του USDA και το Πρόγραμμα Υπηρεσίας Διατροφής το 1999 που αποκαλύπτουν ότι ο απώτερος στόχος του οργανισμού είναι η ανάπτυξη νέων πρωτοκόλλων παρακολούθησης που θα βελτιώσει (δήθεν) την ακεραιότητα του προγράμματος κουπονιών τροφίμων, επίσης γνωστό ως Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής (SNAP). Σε δύο από αυτές τις εκθέσεις, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ εξηγεί πώς οι νέες βιομετρικές τεχνολογίες προσδιορισμού μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα στο να ελέγξουν τις ταυτότητες των παραληπτών κουπονιών φαγητού, και να μειώσουν έτσι την απάτη.
Αυτός ο τύπος του συστήματος είναι ήδη σε ισχύ σε όλη την Ινδία, όπου οι βιομετρικές ταυτότητες εκδόθηκαν πρόσφατα σε όλους του 1,2 δισ. κατοίκους της χώρας – και η Αμερική θα είναι η επόμενη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΞΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου