Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Είδες τι κάνει το ευρώ; Κάτι ξέρει ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας οι οποίοι όπου σταθούν και βρεθούν, επαναλαμβάνουν ότι "οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν πάση θυσία στο ευρώ"
Ακόμη και αν η χώρα γυρίσει 100 χρόνια πίσω; Τότε που δεν υπήρχαν αυτοκίνητα παρά μόνο μουλάρια και γαϊδούρια που κουβαλούσαν άμαξες; 
"Βεβαίως", θα  απαντούσαν οι πολιτικοί μας ταγοί και θα συμπλήρωναν: "Ξέρετε τι ωφέλεια θα είχε η χώρα εάν επανεμφανίζονταν τα γαϊδούρια και οι άμαξες στο κέντρο της Αθήνας; Δεν θα υπήρχε νέφος, δεν θα ξοδεύαμε καύσιμα και το ντεκόρ θα ήταν πολύ ρομαντικό. Αυτή είναι η σημαασία του ευρώ"! 

Η φωτογραφία είναι ολοκαίνουργια. Ο γάϊδαρος μαζί με το αφεντικό του αλλά και το...συνοδό του με τα γυαλιά ηλίου, διασχίζουν την Λ. Μεσογείων, στο ανοδικό της ρεύμα. Η πραμάτεια στην πλάτη του γάϊδαρου, δεν είναι ευρώ, όπως δολίως και ειρωνικώς παρουσιάσε γερμανικό περιοδικό, για να καταδείξει -δήθεν- ότι ακόμη και οι αγρότες βγάζουν με το τσουβάλι τα λεφτά, ενώ οι...φτωχοί Γερμανοί πληρώνουν την Ελλάδα για να σωθεί! 
Η Γερμανοί βομβαρδίζουν τη χώρα μας και με την καταστροφική πολιτική τους και με τη δυσφημιστική τους προπαγάνδα. 
Το ωραίο ενσταντνέ που αιχμαλώτισε ο φακός μας, δεν είναι από το παρελθόν, είναι φωτογραφία που έρχεται από ...το μέλλον. Η Ελλάς επιστρέφει έναν αιώνα πίσω. Με μια τεράστια διαφορά: τότε υπήρχε ελπίδα, φως στο τούνελ, αισιοδοξία, ανθρωπιά και ελάχιστη εγκληματικότητα. Σήμερα, βασιλεύει η απελπισία, οι αυτοκτονίες αυξάνουν, το σκοτάδι κυριαρχεί. Μπορείτε να φαντασθείτε πώς θα είναι το αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου