Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΓΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Ο Δημήτρης Παγίδας, ένας άνθρωπος δικός μας, που έζησε και μεγάλωσε στου Παπάγου, αλλά και μεγαλούργησε στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, την επόμενη σεζόν αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα των "Στρατηγών". Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό. 
Ο Δημήτρης Παγίδας αποτελεί μέλος της οικογένειας των "μπλε",  καθώς υπηρέτησε το σύλλογο ως παίκτης για δεκαέξι (16) χρόνια. Ποιος δεν θυμάται τις μνημειώδεις εμφανίσεις του στην δεκαετία του ΄80 όταν "κατάπινε" τις κατηγορίες,  μαζί με θρυλικούς συμπαίκτες του, όπως τον Στέργιο Κουφό, τον Κονδύλη, τον Ζ'ερβα, τον Λινοξυλάκη, τον Γκάρο κ.α.; 
Τώρα, ο Δ. Παγίδας θα βοηθήσει το Σύλλογο από άλλο πόστο. Καλή του επιτυχία.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΠ:
"Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Παγίδα στη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ.
Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί μέλος της οικογένειας του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ από το 1977 μέχρι το 1993 τιμούσε τη φανέλα της ομάδας ενώ αργότερα έκανε τα πρώτα προπονητικά του βήματα στα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου μας. Ο Δημήτρης Παγίδας (έχει αγωνιστεί από την Γ ΕΣΚΑ έως και την Α1 με τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ) έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες.
Η πρόσληψη του Δημήτρη Παγίδα στον πάγκο των "Στρατηγών" αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο και το Δ.Σ της ομάδας του εύχεται καλή επιτυχία".
"Στην ομάδα που αγαπώ"
Ο ίδιος λίγη ώρα μετά την επικύρωση της συμφωνίας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την ομάδα που αγαπώ. Περίμενα πως και πως μια συνεργασία με τον Παπάγο. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για τους στόχους της επόμενης σεζόν αφού το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη, αλλά σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει η ομάδα όσα αξίζει. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους από τη διοίκηση για τους οποίους γνωρίζω την αγάπη τους για τον Παπάγο και τους υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες. Ελπίζω να προσφέρω με την εμπειρία μου στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και στην αγωνιστικότητα της ομάδας μας".
Πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου