Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΠΙΤΑΞΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΝΩ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ!

kathigitria-klaei
Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της… και δεν έφευγαν αν δεν έδιναν το χαρτί
Μακάβριο περιστατικό με πρωταγωνιστές, άνδρες της ΕΛΛΑΣ: Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι Πατρινής καθηγήτριας στην Παραλία και της επέδωσαν το φύλλο επίταξης της για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άδεια λοχείας και την ίδια ώρα, η ίδια και η οικογένειά της, θρηνούσαν στο διπλανό δωμάτιο το νεκρό πατέρα τους!
Υπερβάλλων ζήλος, ή επίδειξη αναλγησίας από τα αστυνομικά όργανα;
Πάντως οι δύο άνδρες της ΕΛΛΑΣ, που κατέφθασαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαίου με το περιπολικό στην οικία της καθηγήτριας ήσαν ανυποχώρητοι: Παρά το γεγονός ότι τόσο η ίδια η καθηγήτρια όσο και οι οικείοι της, ζητούσαν από αυτούς να σεβαστούν τη βεβαρημένη συναισθηματική κατάστασή τους και το γεγονός ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε ακόμα το φέρετρο με το νεκρό πατέρα της, οι αστυνομικοί επέμεναν:
«Ελάτε μέσα να δείτε! Μέσα είναι ο πατέρας μου νεκρός και σε λίγη ώρα θα γίνει η κηδεία του! Περάστε αύριο να μου επιδώσετε την επίταξη, γιατί τώρα μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ. Παρακαλώ επιδείξτε λίγο σεβασμό στη μνήμη ενός νεκρού!» Αυτές ήσαν ανάμεσα στα άλλα, οι εκκλήσεις της Καθηγήτριας, που όμως δε συγκίνησαν τους αστυνομικούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ"
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου