Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ! Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

karatzaferis-georgiadis
Είπατε...ξεφτίλα τον Καρατζαφέρη; Σωπάτε καλέ; Μια νεκρανάσταση ακόμη ενός πολιτικού είναι.
Δεν έχετε μάθει τόσα χρόνια πώς παίζεται το παιχνίδι; Και ο Σαμαράς έτσι δεν νεκραναστήθηκε από τον Καραμανλή για να έρθει στην εξουσία και να μας ....πηδήξει;  Έτσι θα γίνει και με τον Καρατζαφέρη. Θα πάει ευρωκοινοβούλιο για να έρθει ως σωτήρας κι αυτός!
Σύμφωνα με το "τρελό κουνέλι" πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. Κοινό μυστικό αποτελεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει του συνεδρίου θα επιδιώξει να δώσει μια δυναμική στο κόμμα του. Στο πλαίσιο αυτό είναι λογικό να συζητείται μεταξύ άλλων το όνομα του κ. Καρατζαφέρη. Ωστόσο επαφή μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει υπάρξει.Αντιθέτως, οι σχέσεις τους παραμένουν σε ουδέτερη κατάσταση αφού ο κ. Σαμαράς δείχνει να μην έχει ξεχάσει την άρνηση που εισέπραξε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, όταν το περασμένο καλοκαίρι επιχειρούσε να κατεβάσει μια πιο δυναμική ομάδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, υπάρχουν κάποιοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον κ. Σαμαρά να καλοβλέπει την ιδέα να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
Αυτό βέβαια δε φαίνεται να ενθουσιάζει τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος θα προτιμούσε ή μια θέση στην κυβέρνηση ή το χρίσμα για το δήμο Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου