Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ!Την λένε Μαριαννα Αναγνωστοπούλου και την έχουν χαρακτηρίσει ως τη φωτογράφο που είναι πιο όμορφη από τα μοντέλα της. Είναι επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. 
Εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με τον φακό έχει κάνει η ίδια και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις . Η ίδια λέει για το μέλλον της: «Δε σκέφτομαι το μέλλον, ειδικά σε μια χώρα που όλα είναι αβέβαια, προσπαθώ να βάζω βραχυπρόθεσμους και ρεαλιστικούς στόχους. Για την ώρα, βλέποντας ότι η δουλειά μου ως.... φωτογράφος πάει αρκετά καλά σκέφτομαι να μεταφερθώ σε έναν δικό μου χώρο και να δημιουργήσω το δικό μου στούντιο .  
Μ' ενοχλεί που κάποια άτομα είναι ικανά να πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, αλλά αυτό συμβαίνει παντού σωστά; Μ' ενοχλεί που πρέπει να κάνεις γνωριμίες μόνο και μόνο για να κερδίσεις κάτι απ' αυτό. Μ' ενοχλεί που υπάρχει πολύ εκμετάλλευση του στυλ «δεν είσαι γνωστό όνομα άρα δεν θα πάρεις φράγκο» και αυτό δεν γίνεται μόνο με τα μοντέλα, αλλά και με τους φωτογράφους, τους μακιγιέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου