Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΜΠΟΡΟΥΣΣυνεργασία  Δημοτικού Οργανισμού  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.) με το Πανεπιστήμιο Πειραιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης μαθημάτων, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, ώρα 19.00 στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του Δήμου Παπάγου - Χολαργού ( Περικλέους 55, Κοινότητα Χολαργού )
Ειδικά για τους Δημότες Παπάγου-Χολαργού παρέχεται έκπτωση 10% ενώ υπάρχουν και μεγαλύτερες εκπτώσεις για ανέργους (50%), πολύτεκνους και άλλες κατηγορίες. Έτσι η τιμή για ένα τριμηνιαίο μάθημα διαμορφώνεται για τους Δημότες Παπάγου-Χολαργού στα 340 ευρώ (από 380 ευρώ) ενώ για έναν άνεργο στα 170 ευρώ .
Για περισσότερες πληροφορίες οι Δημότες μπορούν να απευθυνθούν στο 2106543879
 Σε συνέντευξη τύπου στις 9/5/2013 ανακοινώθηκε η συνεργασία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού με το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο Πειραιά παρέχει ειδικές εκπτωτικές τιμές στους Δημότες Παπάγου-Χολαργού στα προγράμματα e-learning (εκπαίδευση μέσω  διαδικτύου) του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Τα μαθήματα είναι τριμηνιαία, γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και δίνουν πιστοποιητικό φοίτησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Το εν λόγω πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο βάσει του Νόμου και δίνει μόρια σε αυτούς που το κατέχουν είτε στον Δημόσιο είτε στον Ιδιωτικό τομέα.
Τα μαθήματα παρέχουν εξειδικευμένη γνώση σε πολύ χρηστικά για την αγορά εργασίας αντικείμενα όπως για παράδειγμα διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ρευστότητα και διαχείριση χρέους, διοίκηση επιχειρήσεων, συμβουλευτική σταδιοδρομία,
marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προετοιμασία για εξετάσεις GMAT, TOEFL, GRE, μηχανογραφημένη λογιστική κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου