Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ!

vroutsis-ole-koubaroula
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Ξεφτιλίστηκε από μόνος του κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.
Έλεγε το ποίημά του όπως το έμαθε από τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και κυρίως τα αφεντικά του, Γερμανούς ινστρούχτορες, ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι για πρώτη φορά είχαμε περισσότερες προσλήψεις απ’ότι απολύσεις, για να τον σταματήσει ο Γ. Αυτιάς: «Μα τι λέτε, έχουμε Άνοιξη και ξεκίνησε η τουριστική περίοδος»!
Εκεί όμως ο Βρούτσης, ακμαίος ...στο ποίημά του. Του λέει ο Αυτιάς: «Η ανεργία συνεχώς καλπάζει, για ποια ανάπτυξη μιλάτε;». Ο μπουρδολόγος Βρούτσης άρχισε τις αοριστολογίες, πως «στόχος μας μεγάλος είναι η τιθάσευση της ανεργίας και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η ανεργία θα σταματήσει να αυξάνει και ότι από το 2014 θα αποκλιμακωθεί»! (Αυτός ο τύπος με το «πιστεύουμε», «ευχόμαστε» και «προσδοκούμε», κάνει πολιτική κατά της ανεργίας).
Όταν όμως τον στρίμωξε στη γωνία ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι 400.000 οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα άνεργο δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, ο Βρούτσης πήγε να πει "δεν είναι έτσι". Τον πήρε παραμάζωμα ξανά ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι η Commission απέρριψε το πρόγραμμα γιατί είναι αντίθετη με τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ σχετικά με τη χρήση των πόρων του ΕΣΠΑ. Αμέσως ο Βρούτσης άρχισε να κοιτάζει σαν χάνος μ' εκείνο το γελαδίσιο βλέμμα.

Αυτός είναι ο Υπουργός Εργασίας: Φούσκας σκέτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου