Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ!

Στα μαύρα έχει «ντυθεί» το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο για τις δυο φοιτήτριες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με νταλίκα, στα Μάλγαρα.

Η 23χρονη Μεσολογγίτισσα Ειρήνη Τριανταφύλλου είναι η μια εκ των δύο φοιτητριών που βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν από το τρακάρισμα.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κλήθηκαν χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις έφθασαν αναγνώρισαν την κόρη τους. Αμέσως η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην πόλη καθώς επρόκειτο για μια πολύ γνωστή και αγαπητή κοπέλα από μια εξαιρετική οικογένεια.
Εν τω μεταξύ ο 55χρονος Ναυπάκτιος οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αρκετά σοβαρά είναι και άλλοι τρεις επιβάτες, αλλά έχουν διαφύγει του κινδύνου.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενη ανάρτηση, το δυστύχημα έγινε δυο χιλιόμετρα  πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας συγκρούστηκε με το πίσω μέρος  τούρκικης νταλίκας, που ήταν σταθμευμένη στην άκρη του δρόμου.

Ο αρχικός αριθμός των επιβατών ήταν 45 άτομα και μέχρι Κοζάνη και Βέροια αποβιβάστηκαν 18 για να συνεχίσει με 27 άτομα.

gegonota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου