Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ: "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ¨Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ"! ΟΥΣΤ ΡΕ!

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ¨Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕ;
Μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο πρωθυπουργός, ο Σαμαράς κατάλαβε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι "μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση"! Ο κόσμος αυτοκτονεί, πεθαίνει στους δρόμους, χάνει την δουλειά του και καταδικάζεται σε ανεργία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους αλλά ο Σαμαράς λέι ότι ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει ή όχι στην ΕΕ! Κατά το "πάση θυσία στο ευρώ" ελαφρώς παραλλαγμένο! Λες και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που το έλεγε! 
Ο άνθρωπος είναι γκα-γκά τελείως;  Όχι βέβαια. Είναι και παραμένει έως θανάτου υπόδουλος, υποτελής στην Μέρκελ. 
Ο Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θέλουν ή δε θέλουν την Ευρώπη και ελπίζω ότι θα αποφασίσουν υπέρ της Ευρώπης»

Εμείς λοιπόν λέμε σε αυτόν τον πολιτικό ολετήρα ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι "Μέσα ή έξω από τα Μνημόνια"! Θέλει ο λαός να συνεχίσει να εξαθλιώνεται από τις δολοφονικές πολιτικές της Μέρκελ και των δανειστών ή θέλει να τους στείλει στο διάολο αυτούς και τούς υπηρέτες τους (βλέπε Σαμαρά, Βενιζέλο κ.α.);
Ο λαός λοιπόν, πρωθυπουργέ της υποτέλειας, θα κληθεί ν' αποφασίσει γι' αυτό και όχι για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Χέστηκε ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης για το αν υπάρχει η ΕΕ η όχι. Χάνει το σπίτι του, την δουλειά, χάνει το παιδί του που πάει στο εξωτερικό μετανάστης, χάνει τον φίλο του γιατί αυτοκτόνησε και θα πάει στις εκλογές για ν΄αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ΕΕ ή όχι; Μα η ΕΕ με τις πολιτικές της τον έφτασε ως εδώ! 
Ε, άει στον αγύριστο, πολιτικοί καταστροφείς!    

2 σχόλια:

 1. Βρε ηρεμήστε !
  Δεν τα λέει ο ίδιος.
  Του τα λένε για να τα λέει !
  Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά, το Σαμαρά δικαιολογημένα τον βρίζεις. Ολοι τον βρίζουν δικαιολογημένα. Αλλά το χοντρό γιατί τον κοροϊδεύεις ; Επειδή είναι χοντρός ; Για να σώσει την πατρίδα έγινε έτσι. Εσύ θά 'θελες να σε κοροϊδεύουν αν ήσουν σαν το χοντρό ; Ε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή