Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ! ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!

ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΑΟΙΔΟΣ ΡΟΚΚΟΣ! ΣΑΝΣΟΝΙΣΤ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!
ΑΚΟΥ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ! 


Ο Ρόκκος με τα... ευγενή μεν χαρακτηριστικά, προχθές σε τηλεοπτική του πάρλα είπε την μεγαλύτερη κοτσάνα του αιώνα! Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ο ανεγκέφαλος… πως οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές δεν θα υπήρχαν, αν δεν υπήρχαν οι καλλιτέχνες, και οι διάφοροι ψυχαγωγοί της ... πλάκας όπως η πάρτη του.
Τόσο θράσος. Λησμονεί ότι αν κατέστη γνωστός, αυτός και όλο το καλλιτεχνικό σόϊ του μαζί με τους άλλους... καλλιτέχνες της εμετικής πολιτικής .. λησμονεί λέμε πως βγήκαν σεργιάνι χάρη στους δημοσιογράφους.

Είναι και αγνώμων ο τυπάκος και μαχαλόμαγκας να θεωρεί ότι ευεργετεί, κάνει χάρη στους δημοσιογράφους, αυτούς δηλαδή που τον ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΆΝΕΙΑ ΤΟΝ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ για να τα κονομάει σε βάρος των μα@@@οειδών της δημοσιογραφίας του θλιβερού LIFE STYLE!…

Κοντολογής ούτε Βουγιουκλάκη θα υπήρχε, ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ούτε κανένας άλλος Ρόκος, ούτε και τα αδέρφια του, ΑΝΕΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ… 
Βεβαίως όταν αυτοί οι τύποι της δημόσιας προβολής, αρχίζουν να πατάνε στα ποδάρια τους και να συζητιούνται, ξεχνάνε ότι κάποιος –κάποιοι δημοσιογράφοι τους έστρωσαν το χαλί για να φτάνουν σαν αυτόν τον Ρόκκο και τα αδέρφια του, να ασχημονούν . 

Εν τάξει, καβαλλήσαντες κάλαμο εκ μπαμπού.. επιδίδονται σε ασυναρτησίες. Διαφορετικά η δήθεν καλλιτεχνική εμβέλεια τους, θα ανθούσε μόνον σε τεκέδες ή πάλκα  όπου άδουν …πέραν της συνοικίας τίποτε άλλο!

Καταλαβαινόμαστε Ρόκκο... μαχαλόμαγκα;Ή θες να δευτερολογήσουμε;
Για να καταλάβεις τι λέμε εσύ και οι όμοιοί σου, χωνέψτε το ΑΠΑΝΤΕΣ.. γι αυτό που είστε, το χρωστάτε σε δημοσιογράφους. Κομμένη ΤΑΡΙΦΑ!

Κλείνουμε με την ρήση του μεγάλου ρεπόρτερ Απ.Βραχ. σε κουβέντα που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:
--Τι είπατε κυρία Βουγιουκλάκη; Θεωρείτε τους Έλληνες δημοσιογράφους …διαφημιστές σας;
--Ναι…Γράφουν για μένα κι η φήμη ως γνωστόν είναι χρυσός!
--Ναί; Τότε παρακαλώ, μια και με θεωρείτε διαφημιστή σας, να μού δώσετε τα νόμιμα διαφημιστικά ποσοστά μου.Τα δικαιούμαι…!
 Και το πονηρόν Αλικάκι, άρχισε τα γνωστά της ΧΑ-ΧΑ-ΧΟΥ....


Δεν ξέρουμε αν ο κ. Ρόκκος δίνει κανένα ρεγάλο στα δημοσιογραφάκια που τον κυκλώνουν. Αν όχι, οφείλει να σκεφθεί πώς ήταν και πώς είναι σήμερα και ποιοί τον εκτόξευσαν σε φήμη, αν όχι οι δημοσιογράφοι (σίγουρα όχι το τάλαντό του) που τα απειλεί με αφανισμό, αν η αφεντιά του δεν θελήσει να ανταποκριθεί στις προσκλήσεις τους! 
Ναι ρε ΡΟΚΚΟ, θα τα βάψουν μαύρα οι δημοσιογράφοι … αν δεν τους κάνεις τη χάρη να πάς σε εκπομπή τους… Τσούρμο είναι στην ουρά άλλοι. Αυτός που θα εξαφανιστεί είσαι εσύ και μόνον!
Δεν μας άγγιξες ποτέ από τη μέρα που άδεις με τα μπεγλέρια σου και τα σανσόν αμανέ σου!

Και δίνουμε σύνθημα προς δημοσιογράφους & μπλογκερς: ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΚΚΟ, ώστε οι άνθρωποι να μην αισθάνονται και υποχρεωμένοι έναντι της πάρτης σου ότι δήθεν τους ευεργετείς, όταν αυτοί πληρώνουν το λογαριασμό της προβολής σου! 

Κατάλαβες ρε ΡΟΚΚΟ ΠΟΣΑ ΑΝΟΗΤΑ λες;
webpressunion.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Πήρατε τίποτα κ. δημοσιογράφε για να τον διαφημίσετε ; Εγώ δεν είχα ξανακούσει το όνομα μέχρι απόψε που διάβασα το άρθρο σας. Μάλλον όμως θα πράκειται περί εξαιρετικού καλλιτέχνη, εφάμιλλου του Λεμονάρδο Νταβίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή