Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΑΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Η ιδέα έχει δοθεί εδώ και 6 μήνες από την "Εταιρεία Δημοσιογραφικών Μελετών": Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Να τύχει απολύτου προστασίας όπως είναι η Ελβετία κι ακόμη περισσότερο δεδομένου ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της Ελλάδος είναι ανυπέρβλητα στοιχεία. Η ιδέα έχει κατατεθεί και στη Βουλή. Ουδείς όμως ασχολείται με το θέμα. Εκτός από τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη. 
Το hellasnews-agency.blogspot.gr επαναφέρει το ζήτημα απευθυνόμενοι στους βουλευτές, τούς οποίους επωνομάζει Βολευτές:
Ρε, βολευτή, βουλιάζεις που βουλιάζεις προδοτικά κατά της Ελλάδας για την ιδεοτελή σου βόλεψη.. Γιατί όμως  δεν παίρνεις θέση για την παρακάτω ιερή υπόθεση; Κάνεις τον....Κινεζο από τον περασμένο Ιούλη!
Δεν ΣΕ συγκινήσε; Μα δεν αισχύνεσαι; Μια ζωή καιροσκοπείς μέχρι προδοσίας του τόπου αυτού... Είσαι άθελα σου ίσως, όργανο κι εκτελεστής αυτής της πατρίδας... από σιωνισμούς, Γερμανούς, δανειστές... Κατάλαβέ το Ρε βολευτά! Θα περιμένουμε, έστω κι αυτή την υστάτη στιγμή να αναβλέψεις. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ... 
Μόνον ο μέγιστος των σημερινών Ελλήνων Μίκης Θεοδωράκης που συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα, άρπαξε το όραμα, η Ελλάς , η τροφός της ανθρωπότητας, επί τέλους να καταστεί κάποτε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΝΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Δηλαδή μια χώρα ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και πλήρως προστατευόμενη , κατά το πρότυπο της Ελβετίας.  Η ΕΛΛΑΔΑ να προστατεύεται από όλους τους λαούς, δεδομένου δε του παγκόσμιου  θαυμασμού προς τη χώρα αυτή-..η ιδέα προβάλει με γιγάντιες διαστάσεις
ΥΠΕΡΟΡΑΜΑΤΟΣ για όλους τους ΄Ελληνες. Να αγωνιστούν ΟΛΟΙ για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Αρκεί οι ΄Ελληνες να αγωνιστούν ώστε η διεθνής Κοινότητα αυτό που θαυμάζει και αναγνωρίζει σε κάθε μέρα του βίου της, να προβεί και στην πράξη της προστασίας μιας χώρας ΜΝΗΜΕΙΟ –ΙΕΡΟ στην πορεία της ανθρωπότητας!

επέρχονται δεινότερα δεινά για την πατρίδα ... Συνέχισε βολευτά να είσαι λακές, γλύφτης του Γερμανοευρωπαϊκού-εβραϊκού συστήματος. 

Ως ΠΟΤΕ όμως ΡΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ...θα ψηφίζεις μνημόνια και νομοκατασευάσματα της προδοτικής κυβέρνησης Σαμαρά; 
Γιατί ΡΕ ΘΕΟΣΤΡΑΒΕ μπήκες στην πολιτική με χίλια δυο γλυψίματα; Προσβλητικά της προσωπικότητάς σου; Για να γλείφεις τους γερμανοτσολιάδες; Ως πότε πια θα κρατάς αυτό τον ήχο πλάγιο, που σε προσβάλλει ως άνθρωπο; 
Γιατί πρσκυνάς καραγκιόζηδες που σε σέρνουν-με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν, όπου αυτοί αποφασίζουν;

Γιατί ρε ταλαίπωρε καιν ουτιδανε  σέρνεσαι σαν σκουλήκι στο κατόπι τους; Δεν ντρέπεσαι ΡΕ βολευτή; Τη στάση του ξεβράκωτου ηθικά πατρός διδάσκεις στα παιιδιά σου;.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! 

Η ΕΛΛΑΣ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!
ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου