Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΤ!

Αναστασία Σακελλαρίου ΤΧΣΜείζον ζήτημα για την ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκύπτει από το πόρισμα της Εισαγγελέως Διαφθοράς για τις επισφάλειες των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς όπως αναφέρεται σε αυτό η νυν διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου συμπεριλαμβάνεται στα 23 άτομα στα οποία έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για απιστία κατ' εξακολούθηση  τελεσθείσα από κοινού κατ΄ εξακολούθηση και μη εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία για το ΤΤ υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.
 Την επίμαχη περίοδο που δόθηκαν τα θαλασσοδάνεια στους επιχειρηματίες η κ. Σακελλαρίου τελούσε σύμβουλος διοίκησης στο Τ.Τ, ως Chief Risk Officer στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με αποτέλεσμα να τίθεται πλέον σοβαρό θέμα για την παραμονή της στο τιμόνι του ΤΧΣ.
Το μέγεθος του ζητήματος που έχει ανακύψει φαίνεται και από τη στάση που τήρησαν οι βουλευτές Δ. Καρύδης του ΠΑΣΟΚ και Νότης Μαριάς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι μιλώντας στο πρωινό του MEGA ζήτησαν την απομάκρυνση της Αναστασίας Σακελλαρίου από επικεφαλής του ΤΧΣ.
Η κ. Σακελλαρίου πάντως διέψευσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει υποβάλει την παραίτησή της.  
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου