Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Eκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες της αλ Κάϊντα οι οποίες εντοπίζονται σε συγκεκριμένς περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).
Οι πυρήνες αποτελούνται από Πακιστανούς και Αφγανούς και τελευταία έχει πυκνώσει η επαφή τους μέσω του διαδικτύου με "τα κεντρικά" σε Αφγανιστάν και Πακιστάν. 
Έτσι η αλλιώς η περιοχή θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας για θέματα ασφάλειας αφού εκεί βρίσκεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο μπορεί να τεθεί υπό την απειλή των όπλων πιθανών τρομοκρατών από απόσταση ασφαλείας.
Επίσης υπάρχουν εταιρείες αρκετές εταιρείας κατακευής αμυντικού υλικού για τις ελληνικές ΕΔ, αλλά και για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ κλπ.
Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.
Το αμερικανικό ινστιτούτο TCS όμως δίνει και μια άλλη διάσταση των επεισοδίων αυτών που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Wahhabism (Ουαχαμπισμός) και στη χώρα μας.
Το ισλαμικό αυτό «δόγμα» θεωρείται ότι σπέρνει το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την Τζιχάντ!
Ως εκ τούτου όλες οι αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα Πακιστανών έχουν ξαναμπεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται οι σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη μορφή της ισλαμικής θρησκείας!
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν η πρώτη σχετική ενημέρωση έγινε διά της πλέον επίσημης οδού δηλαδή από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς το υπουργείο Εξωτερικών. Επικοινωνήσουμε με το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ηδη ερευνά το ζήτημα και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Φυσικά είναι ευνόητος ο διεθνής αντίκτυπος από ένα κτύπημα της αλ ΚάΙντα στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την εποχή. Άλλωστε η Ελλάδα είναι ένας προνομικαός τόπος δράσης για τέτοιες δραστηριότητες: Οποιος θέλει μπαίνει και πάει όπου θέλει. Α, και κάτι άλλο: Έχει και δωρεάν περίθαλψη βάσει των όσων "ρύθμισε" ο Α.Γεωργιάδης που απάλλαξε τους "λάθρο" από το 25ευρω στα νοσοκομεία...
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου