Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ!

Το δημοσίευμά μας "Δύο μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε Παπάγου-Χολαργό" προκάλεσε την οργή (καιμ πάλι) του Δημήτρη Νικολάου, σε ό,τι αφορά η αναφορά μας σε αυτόν. Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου διαμαρτυρήθηκε έντονα για το σημείο αυτό: "Ακούγονται διάφοροι ψίθυροι για υποψηφιότητά του ως Αντιπεριφερειάρχη. Το τοπίο για τον Νικολάου θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στον Μάρτιο". 
Ζήτησε να του αναφέρουμε την πηγή μας! Οι ψίθυροι δεν αφορούν αναγκαστικά σε πηγή. Οι ψίθυροι σημαίνει ό,τι λέει η λέξη: "ακούγεται". 
Ο κ.Νικολάου λοιπόν διαμαρτυρηθηκε έντονα λέγοντας ότι έπρεπε να τον ρωτήσουμε προηγουμένως. Να ρωτήσουμε για τους...ψιθύρους; 
Τέλος πάντων. Ο Δ. Νικολάου διευκρίνησε ότι δεν πάει ούτε πρόκειται να πάει για Αντιπεριφερειάρχης γιατί δεν είναι δυνατόν από δήμαρχος να πάει για...κλητήρας. Είπε δε ότι τέτοιο δημοσίευμα του κάνει...κακό! 
Δημοσιεύουμε λοιπόν την διευκρίνηση αυτή για την αποκατάσταση οποιασδήποτε παρεξήγησης. 

2 σχόλια:

  1. Ο Νικολάου ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να ξεβρωμίσει τον Χολαργό-Παπάγο από τους ξυδάνθρωπους, αριστερούς (!) και δεξιούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο γιατί είναι ο μόνος σοβαρός ανάμεσα στους τόσους καραγκιόζηδες και κωλοτούμπες που ξύπνησαν μια μέρα από το πουθενά και θέλουν να γίνουν δήμαρχοι . Για να ανασάνει ο Χολαργός από τη δυσοσμία που αφήνει ο ναύαρχος και τα ναυτάκια που σφαλιάριζε στο σβέρκο , μόνο τον Νικολάου χρειάζεται. Και βεβαίως ότι φιλοδοξία έχει το κάθε υπόλοιπο Ξύδη καλύτερα να την ξεχάσει γιατί θα γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή