Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΥΠΕΞ! ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ, ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Μας παραδίδει και μαθήματα καλής συμπεριφοράς το 27χρονο βρωμόπαιδο Αυστριακός, μισέλληνας (όπως οι περισσότεροι Γερμανόσποροι), ο οποίος φαίνεται  βιάζεται να ονομαστούν τα Σκόπια "Μακεδονία". 
Σε δηλώσεις του είπε ότι συμφώνησε με τον επίτροπο της Ε.Ε. ότι το θέμα της ονομασίας δεν θα πρέπει να αποτελεί ζήτημα που παρεμποδίζει την προοπτική ένταξης της ΠΓΔΜ!!!
Συνέχισε δε προκλητικότερος, λέγοντας: «Ελπίζω πως στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας μπορεί να συμβεί κάτι, διότι σκέπτομαι ότι η Ελλάδα, σίγουρα, ενδιαφέρεται να έχει και επιτυχίες κατά τη δική της προεδρία και αποτελεί κοινό μυστικό ότι η εικόνα της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πιθανόν να μην είναι παντού η καλύτερη».
Καταλαβαίνετε τι λέει το θρασύτατο υποκείμενο; "Για να είναι καλή η εικόνα σας, που δεν είναι, μετά τα όσα κάνατε με τους δανειστές, θα πρέπει να δώσετε και το όνομα της "Μακεδονίας" στα Σκόπια ώστε να μπορέσουμε να τα εντάξουμε στην ΕΕ"! Υποδείξεις ενός 27χρονου Αυστριακού βουτορυμπεμπέ που τον έχουν να συνομιλεί με τους Έλληνες πολιτικούς ηγετες χωρίς να τον στείλει κανείς στον διάολο! 

Ο Βενιζέλος ξέρει μόνο να χτυπάει το χέρι του σε Έλληνα πολίτη και να σείεται ολόκληρος, φωνάζωντας "απολύτως", αλλά στον Αυστριακό ομόλογό του δεν είδαμε ούτε ακούσαμε να βγάλει άχνα. 
Θα στείλεις στον αγύριστο αυτόν τον τύπο Βενιζέλε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου