Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΑ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ! ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΓΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΣΑΣ ΣΤΟ BLACK LIST! 

Όπως αναφέρει το fimotro, την αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκάλεσε η είδηση της απόδρασης του καταδικασμένου για την 17Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού. Η αμερικανική κυβέρνηση δηλώνει ότι ανησυχεί...
βαθύτατα από την εξέλιξη και πως συνεργάζεται με έλληνες αξιωματούχους για την υπόθεση, ενώ καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στη φυλακή.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Μ.Ιγνατίου και το Mega: «Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.

Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».

Η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί τον Χριστόδουλο Ξηρό ως ένα εκ των πλέον επικίνδυνων και αδίστακτων μελών της οργάνωσης 17Ν, την οποία διατηρούν στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου, κάτι που δείχνει ότι δεν θεωρούν πως η συγκεκριμένη οργάνωση έχει εξαρθρωθεί πλήρως.
Αν στα παραπάνω βάλει κανείς ότι ο Πούτιν είναι οργισμένος από το γεγονός ότι οι Ρώσοι εμφανίζονται μιζαδόροι στα εξοπλιστικά ενώ οι Αμερικάνοι με τα πάτριοτ, λέοπαρντ, απάτσι κ.λ.π. δεμ αγγίζονται έχει γράψει στην μαύρη λίστα τον Σαμαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου