Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΧΡΗΣ: ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ"!

..."ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ"
Λάβρος εναντίον των Ηλία Αποστολόπουλου και Χρήστου Δασκαλόπουλου είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κεχρής. Αναφερόμενος στους δυο προαναφερθέντες οι οποίοι αναμένεται να θέσουν τις υποψηφιότητές τους απέναντι στην δική του, είπε: 
"Σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα ειπωθούν όλα. Δεν θα αφήσουμε να πέσει τίποτε κάτω. Οι Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος θα κληθούν να απαντήσουν στους δημότες για τις ψήφους τους μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Θα λογοδοτήσουν για όλα τα "ναι" ή "όχι" που ψήφισαν και όλα τα εις βάρος των δημοτών ή επαγγελματιών της περιοχής, που έπραξαν. Θα κληθούν να απαντήσουν γιατί ψήφισαν να καταργηθεί το έμβλημα του Περικλή από το σήμα του δήμου. Γιατί ακύρωσαν το σήμα κατατεθέν του Χολαργού, γιατί και με ποιο δικαίωμα έσβησαν τον μέγιστο Περικλή από την πόλη μας. Αυτή τους η πράξη συνιστά μεγάλη προσβολή. 
Οι κ.κ. Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος θα κληθούν να απαντήσουν γιατί στράφηκαν εναντίον όλων των επαγγελματιών του Χολαργού, απαιτώντας να ξηλώσουν τις επιγραφές της επιχείρησής τους. Γιατί ψήφισαν "ναι" στους εκφοβισμούς σε βάρος των επαγγελματιών προκειμένου να αφαιρέσουν την
επιγραφή που τους έδινε μια ελπίδα επιβίωσης. Γιατί τους στέρησαν ακόμη και αυτή την ελάχιστη επιβίωση. 
Οι κ.κ. Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος θα κληθούν να απαντήσουν γιατί αρνήθηκαν την ενοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου. 
Θα κληθούν να απαντήσουν γιατί ψήφισαν την κατάργηση των δύο πολυϊατρείων και τη  συγχώνευσή τους στο πολυϊατρείο της οδού Αγαμέμνονος. 
Οι κ.κ. Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος θα κληθούν επίσης να απαντήσουν γιατί ψήφισαν υπέρ της κατάργησης του ΚΕΠ της πλατείας Δημοκρατίας, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο σε αργό θάνατο την παλαιότερη πλατεία του Χολαργού. Τι έχουν να πουν στους δημότες οι κ.κ. Αποστολόπουλος και Δασκαλόπουλος οι οποίοι μένουν δίπλα στην πλατεία Δημοκρατίας και με τη ψήφο τους αυτή, την οδήγησαν στον απόλυτο μαρασμό;". 

5 σχόλια:

  1. Τους ξυδανθρώπους που με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους ασχήμηναν τον Παπάγο, θα τους αφήσει στο απυρόβλητο ο κ. Κεχρής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε Γιαννάκη που το παίζεις και υπεράνω . Αν δεν σε έκανε ο Νικολάου πρόεδρο στο ΚΑΠΗ και μετά έπαιρνες την πίεση στα παπούδια δεν θα σε ήξερε ούτε η περιπτεράς. άσε να μιλήσει κανένας άλλος γιατί δήμαρχος δεν γίνεσαι ούτε με τους υπέργηρους ούτε με τα καφέδια της πλάκας, άσε που έχεις καβαλήσει τριαξονικό καλάμι απ' το πουθενά, Χαλάρωσε λίγο και δες το 'Καφέ της Χαράς" μπας και σούρθει καμιά καλύτερη ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά σέντρα και ποιό γκολπόστ ;
    Όλο βλακείες λέτε όλοι σας και αποτέλεσμα μηδέν.
    Στη σέντρα ο ένας, στο καναβάτσο ο άλλος και από ουσία μηδέν.
    Αναλώνεστε στις μεταξύ σας ανταγωνιστικές αρλουμπολογίες και τελικά για τους πολίτες δεν κάνετε τίποτα.
    Ξεπεράστε όλοι τους εαυτούς σας γιατί θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες.
    Ήδη ρωτούν πολλοί ποιός θα είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για να σας μαυρίσει κακομοίρηδες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να λογοδοτησει ο κεχρης γιατι ψηφιζε τα δανεια του νικολαου που χρεωσαν τον δημο χολαργου με 30 εκατομμυρια. Ο μονος που μπορει να διορθωσει τα πραγματα ειναι ο τιγκας με τον ριζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέχασες και τον Κομίνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή