Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Οι επιλογές είναι πολλές και τα προγνωστικά πολύ δύσκολα. Εννέα υποψήφιοι αυτή τη στιγμή διεκδικούν τη δημαρχία στον Παπάγου-Χολαργό. Το πρωί, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, σε ανάρτησή μας αναφέραμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών: Δείτε εδώ.
Ποιος θα είναι όμως ο μεγάλος νικητής;


Θα είναι ο ίδιος ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Θεωρούμε ότι για πρώτη φορά οι δημοτικές εκλογές διεξάγονται σε κλίμα δημοκρατικό, όπως θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια. Μακρυά από τη θηλειά των κομμάτων, χωρίς την πατερίτσα του κόμματος και τα χρίσματα που δίνουν αυτά, οι υποψήφιοι προβάλλουν τις δικές τους ιδέες και το προσωπικό κύρος.  Ακόμη και οι Ζήκας-Ρεμούνδος που φαίνεται να παίρνουν την...ευλογία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αντίστοιχα,  αυτή θα είναι μάλλον τυπική και αθόρυβη. 
Το ότι οι υποψήφιοι θα παλέψουν μόνοι τους με τις δικές τους δυνάμεις και με την πειθώ που θα ασκήσουν στους δημότες, μέσα σε ήπιο κλίμα, μακρυά από τους φαντισμούς, είναι νίκη του δήμου Παπάγου-Χολαργού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημοκρατίας. 

2 σχόλια:

  1. Από αυτούς που έχεις στη φωτογραφία, βέβαια, ούτε οι μισοί δεν θα φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά αυτό είναι (;) κάτι πολύ προχωρημένο για το δικό σου το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή