Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΤΡΑ!

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η δημοτική σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Κική Κούτρα σε βάρος του εκδότη Πέτρου Καραμανέα, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου στην περιοχή. 
Την κα Κούτρα την εκτιμούμε και το γνωρίζει, ωστόσο δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε το λάθος της. Με την πράξη της μας φέρνει σε εποχές αλήστου μνήμης, τότε που έμπαινε φίμωτρο στον Τύπο. 
Τι επιδιώκει λοιπόν η κα Κούτρα με τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Καραμανέα; (η απόφαση θα βγει μεθαύριο Δευτέρα). Επιδιώκει να απαγορευτεί στον εκδότη να γράφει, από δω και στο εξής, έστω και το όνομά της!!! Εάν δηλαδή η κα Κούτρα πρωταγωνιστήσει με πράξεις της σε οποιοδήποτε γεγονός, θετικό ή αρνητικό, στον κ. Καραμανέα θα απαγορευτεί να κάνει έστω και την παραμικρή αναφορά στο όνομά της, διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί και ...να του κλείσει την εφημερίδα!!!
Εάν όλα αυτά δεν σας δίνουν μια γεύση-μυρωδιά χούντας, εμάς αυτό μας θυμίζουν! 
Είναι δυνατόν να μπαίνουν τέτοιοι φραγμοί σε βάρος του Τύπου; Και όμως, στην εποχή μας κατά την οποία η δημοκρατία δέχεται συνεχή ραπίσματα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι και με την φίμωση του Τύπου. Ειδικά εδώ όπου υπάρχει μπαράζ διώξεων από συγκεκριμένο πρώην Δήμαρχο, η πράξη της κας Κούτρα θα του δώσει την λαβή-ευκαιρία να κάνει το ίδιο. Είναι σχεδόν βέβαιο λοιπόν ότι αύριο μεθαύριο θα δούμε τον πρώην αυτό δήμαρχο να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" ή σε βάρος της εφημερίδας "30 Μέρες" στις οποίες θα απαγορεύεται διά ροπάλου να αναφέρονται στο όνομά του. Σε οτιδήποτε και να κάνει!!!
Απαράδεκτα πράγματα!
Γι' αυτό λέμε ότι η πράξη της κας Κούτρα ήταν μέγα λάθος που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου! 

2 σχόλια:

  1. Γιατί μονίμως το ίδιο λάθος;;;;
    Ο Αίολος είχε έναν ασκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην Δήμαρχος αυτό θα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και χρόνια φίλε Μάκη, όχι τώρα, με αφορμή τη γενναία στάση της κ. Κούτρα. Τώρα, πια, είναι αργά. Άσε που τι ανάγκη έχει να κάνει κάτι τέτοιο, πλέον, τη στιγμή που έχει ήδη αγοράσει, εν όψει εκλογών, τόσο τους Δασκαλόπουλο, Τίγκα (και συν αυτώ), Κεχρή, Τούτουζα, Καλλιοντζή, Τσοχαλή, όσο και το κυνηγημένο φιλαράκι σου. Θέμα χρόνου είναι να αγοράσει (ξανά) κι εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή