Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

"ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ". ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ 6ο ΔΙΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δελτίο Τύπου


             Μια σπουδαία κατάκτηση από τη γυναίκα, που το καλύτερο το διοχετεύει στο σύνολο των δημοτών μας Παπάγου – Χολαργού.

            Μαζί για το καλύτερο!

            Κάποιοι το θεώρησαν προεκλογικό σλόγκαν, αλλά τελικά διαψεύσθηκαν! Η κ. Αγγελική (Κική) Κούτρα, δυναμική παρουσία, με πυγμή και λόγο, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα και την υλοποίηση του επιπλέον Nηπιαγωγείου στο Χολαργό.

            Μετά τη λειτουργία του 3ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, πριν ένα χρόνο περίπου, άλλη μια επιτυχία τώρα, το 6ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο Χολαργού! Η ίδια επεσήμανε ότι αυτή η σπουδαία χειρονομία ευοδώθηκε, με προσωπική της παρέμβαση, κατά την οποία εξέθεσε την αναγκαιότητα ίδρυσης επί πλέον Νηπιαγωγείου στο Δήμο μας, από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου κι είναι μια απλόχερη χειρονομία τη στιγμή της κρίσης στο εργατικό δυναμικό των δημοτών μας και ιδιαίτερα των γυναικών.

            Η θεσμοθέτηση που τελικά πήρε την έγκριση από τον Υφυπουργό Παιδείας, ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς, γιατί το «Καλύτερο» είναι για μας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Κούτρα, που ως γνωστό είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, που ανεξάρτητα από την ιδιότητα της υποψήφιας, δεν σταμάτησε στιγμή και μέσω του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, ως τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας, να ενισχύει έμπρακτα τη μάθηση, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και την οικογένεια.


            Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Υφυπουργό για την προσφορά του στην Παιδεία και στο Δήμο μας!

5 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΛΕΙΟΥΣ 8 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ photoshop κα Ηγουμενη , λιγη ντροπη δεν βλαπτει .... Εκθετετε και τον αρχηγο σας. Τον φανταζεστε τον κο Τιγκα πχ να βαφει το μαλλι του ;;; και οπως ελεγε ο αειμνηστος Κωστανταρας " το μπαγασα το Μητσο , ξεβαφει "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο για τα νηπιαγωγεια , ουτε καποιος με λοβοτομη δεν σας πιστευει ... Ετσι θα κερδισετε ψηφαλακια ;;;; Λεφτα πειτε μας που θα βρει ο Κωστας παυλα Πολυχρονηςγια να υλοποιησει το προγραμμα του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΜΑΤΖΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ??ΤΟΣΟ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΘΑ ΣΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΔΟΒΟΥΒΑΛΟ....ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή