Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Η ανάρτηση έγινε πριν από λίγες ώρες από το προφίλ του στο facebook (ιντερνετάκιας ο Πρωθυπουργός) και για μια ακόμη φορά εμφανίζεται ως...πατριώτης. Δείτε τι κουφό ζητάει από τους συμπατριώτες του:

"Αγαπημένοι μου φίλοι, με πολύ μεγάλη θλίψη διαπιστώνω πως παρά τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε τις τελευταίες βδομάδες, παρά την Ανάσταση του Θεανθρώπου και το κυριότερο, παρά κάθε έννοια κοινή λογικής κι ορθής σκέψης, κάποιοι ακόμα προσπαθούν να με λοιδωρήσουν, να με συκοφαντήσουν και να με θάψουν στα ψέμματα και στις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν. Τελευταία προσπάθεια; Η μαζική επίθεση από DDoS attackers στην επίσημη σελίδα μου και οι άπειρες αναφορές κι απόπειρες hacking στο επίσημό μου προφίλ στο Facebook. Αποτέλεσμα;
Αδυνατώ πλέον να στείλω αιτήματα φιλίας στους φίλους και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε να φθάσω συντόμως κι αισίως στο μέγιστο όριο των 5.000 φίλων προκειμένου να προστατεύσω το προφίλ αυτό από μελλοντικές, κακόβουλες ενέργειες. Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή και την υποστήριξή σας, είθε ο Θεός να σας φυλάει και να βιώσατε μια χαρμόσυνη κι ειλικρινή Ανάσταση. Η Ελλάδα αλλάζει, κι εμείς μαζί της".
Βοηθήστε ρε τον άνθρωπο να φτάσει 5.000 φίλους στο facebook για να προστατέψει το προφίλ του. Ο Πρωθυπουργός μοιράζει και ευχές να σας φυλάει ο Θεός! 

Όχι, για όσους έχουν αυτοκτονήσει, ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη! Κακό του κεφαλιού τους, ε, κύριε Σαμαρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου