Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" !

από την Αργυρώ Κράϊα
Φιλόλογος-Δημοσιογράφος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Παπάγου-Χολαργού
Σαν έτοιμη από καιρό και ...θαρραλέα καλούμαι να αντιμετωπίσω τον καταιγισμό των μηνυμάτων, των προεκλογικών εκστρατειών - που περιλαμβάνουν και παιδικά πάρτυ - συγχωνεύσεων της τελευταίας στιγμής υποψηφίων δημάρχων που για το «καλό» του Δήμου ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ας βάλω λοιπόν κι εγώ τα γάντια του μποξ και ας μπω στο ρινγκ των αντιπαραθέσεων της πολιτικής αρένας που επ ουδενί δεν την χαρακτηρίζει ο πολιτικός  πολιτισμός και το παιχνίδι τείνει να γίνει εντελώς unfair. To... ταξίδι αυτό  δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, σε κάθε γωνία παραμονεύουν οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες και οι περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για εκείνον που στη φαρέτρα του δεν φέρει ρουσφέτια και άλλα παρεμφερή, αλλά  επιδιώκει, χωρίς τις πλάτες και τα λεφτά άλλων, αλλά μόνο με τις περγαμηνές του από τα Πανεπιστήμια  και το έργο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να αγωνισθεί αγώνα δίκαιο, για έχει την ξεχωριστή  τιμή να φέρει, κατόπιν εκλογών, τον τίτλο του δημάρχου.

Κι αν αυτά σας φαίνονται λίγο... φιλολογικά ας τα πω και τσεκουράτα όπως θα τα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Στις 18 Μαΐου οι δημότες καλούνται να πουν το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ για το μέλλον του δήμου μας.

Διεκδικώ για πρώτη φορά την ψήφο σας και επέλεξα να σταθώ στο πλευρό και να στηρίξω για υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κεχρή γιατί:

·         Είναι ειλικρινής, τίμιος και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του την ώρα που  ΑΛΛΟΙ σαν το εκκρεμές του Φουκώ ταλαντεύονται και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος με γνώμονα όχι το καλό του Δήμου αλλά το προσωπικό τους συμφέρον 
·         Είναι μορφωμένος, με περγαμηνές ακαδημαϊκές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό σε αντίθεση με ΑΛΛΟΥΣ αιώνιους φοιτητές που σφυρίζουν αδιάφορα και υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια
·         Έχει το know how, διαθέτει εμπειρία αυτοδιοικητική, για όσα δε γνωρίζει ψάχνει, μαθαίνει και αναζητεί σε αντίθεση με ΑΛΛΟΥΣ που ως μαθητευόμενοι μάγοι κάνουν κόλπα αποπροσανατολισμού και απλώνουν πέπλο παραπλανητικό γύρω από το τι τελικά θα κάνουν.
·         Έχει δηλώσει εξ αρχής πως λόγω περικοπών από τον κρατικό κορβανά οι επιχορηγήσεις είναι ελάχιστες και  κυρίως μέσω προγραμμάτων ευρωπαϊκών θα προσπαθήσει να κάνει δυνατά ακόμα και όσα φαντάζουν στους πολλούς αδύνατα την ώρα οι ΑΛΛΟΙ θυμίζοντας γνωστό πολιτικό επιμένουν στο «Λεφτά Υπάρχουν»!
·         Ήταν ένας από τους λίγους, ελάχιστους, που άσκησαν εποικοδομητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση στην νυν διοίκηση του Δήμου την ώρα που ΑΛΛΟΙ  ταυτίζονταν και ψήφιζαν ΝΑΙ σε όλες ανεξαιρέτως τις εισηγήσεις του νυν Δημάρχου.
·         Είναι αγωνιστής και έχει μάθει να παλεύει στη ζωή του αφού τίποτα δεν του έχει χαριστεί…

Είναι τόσα πολλά αυτά για τα οποία επέλεξα να στηρίξω τον Γιάννη Κεχρή. Ξεχωρίζω το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Είναι άνθρωπος πάνω από όλα, προσιτός στους δημότες, αφουγκράζεται τα προβλήματα και χτίζει γέφυρες επικοινωνίας μαζί τους. ΑΛΛΟΙ επιλέγουν να αναλώνονται σε εξεύρεση μόνο δυνατών χαρτιών και υποψηφίων γνωστών που ωστόσο φέρουν το στίγμα της διοίκησης που, όπως και να το κάνουμε και φθείρει και διαφθείρει. ΑΛΛΟΙ τονίζουν τη διαφορά των δυο κοινοτήτων και γίνονται έντονα τοπικιστές προς άγραν ψηφοφόρων, άλλοι περιμένουν τη γενικότερη δυσαρέσκεια από την πολιτική ζωή να δράσει υπέρ τους. Ο Γιάννης Κεχρής από την πρώτη στιγμή επεδίωξε την ομαδική προβολή άφθαρτων, νέων σε ιδέες και μεράκι υποψηφίων που ΑΛΛΟΙ υποψήφιοι δήμαρχοι αγνοούν την ύπαρξή τους. Αλλά στην τελική αυτό που μετράει μπροστά στην κάλπη είναι να έχεις την υποστήριξη και την αναγνώριση του απλού δημότη, του γείτονα, του φίλου, του συμπαίκτη σου στο γήπεδο.

Ο Δήμος μας μπορεί και πάλι να γίνει ο Δήμος της καρδιάς μας, Με το Γιάννη Κεχρή στο τιμόνι όλα είναι δυνατά ακόμη και αυτά που φαντάζουν αδύνατα! 


2 σχόλια:

  1. ΣΙ ΠΙΟΥ ΚΟΥΜΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΕ ΚΟΠΕΛΑΜ ΜΟΥ ;
    ΕΙΜ ΧΩΡΙΑΤΣΟΥΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΠΟΥΣ ΠΑΣ ΣΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΥΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΕ ΚΟΠΕΛΑΜ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή