Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου  ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε ότι θέση της παράταξης του «Θεσσαλονίκη Ψηλά» είναι αδιαπραγμάτευτη σε ότι αφορά τον κοινωνικό χαρακτήρα του νερού. Σχετικά με τον ΟΛΘ επανέλαβε ότι το λιμάνι δεν μπορεί να «ξεπουληθεί» με τη λογική της ιδιωτικοποίησης τα πάντων.
            Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε:

«O Oργανισμός Λιμένος (ΟΛΘ) αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη ένα αναπτυξιακό εργαλείο και είναι στρατηγικής σημασίας για την πόλης μας. Δεν μπορεί να «ξεπουλιέται» απλά στη λογική της ιδιωτικοποίησης των πάντων, χωρίς να εντάσσεται σε ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα και δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις αβασάνιστα οι οποίες δεσμεύουν το μέλλον του τόπου μας για τις επόμενες γενιές. Όσο για το νερό, αποτελεί ένα κοινωνικό και όχι «ιδιωτικό» αγαθό. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη.».


Εξάλλου, αύριο (ΤΕΤΑΡΤΗ) 23 Απρίλιου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Παπαγεωργίου θα μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA RADIO και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λαζόπουλο για το πρόγραμμα της παράταξης του «Θεσσαλονίκη Ψηλά» από τη συχνότητα 96,5, στις 12 το μεσημέρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου