Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ"! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Η Ειρήνη Μερκούρη μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook τα... έχωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο με αφορμή τα σχόλιά του στο "Πρωινό Mou" για το Θεό.
Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:
"Κ. Κωστόπουλε σήμερα καταφέρατε να απογοητεύσετε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Γιατί; Το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελλάδας είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Και κάνατε το τεράστιο λάθος να χλευάσετε τον Δημιουργό των Πάντων τον Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό τον οποίο αποκαλέσατε τραμπούκο και ότι τους έσπασε στο ξύλο όλους. Και σας ρωτώ καταλάβατε τι κάνατε; Προφανώς επειδή δεν καταλάβατε τι κάνατε, σας θυμίζω λοιπόν εγώ ως αμαρτωλή......ότι εκείνος ο Ιησούς Χριστός ο οποίος χλευάσατε και αποκαλέσατε τραμπούκο ήρθε σε αυτό τον κόσμο για να χύσει το αίμα του για εμάς τους αμαρτωλούς! Πως είναι δυνατόν εσείς που είστε παράδειγμα οικογενειάρχη; Πως είναι δυνατόν να βγαίνετε δημοσίως και να χλευάζετε τον Ιησού Χριστό τον Δημιουργό των Πάντων αντί αν είστε το παράδειγμα και μέσα από το βήμα που σας έχει δώσει ο ίδιος ο Θεός να τον ευχαριστείτε και να τον υπερασπίζεστε;
Και όχι να είστε ένας από αυτούς που τον σταύρωσαν! Εγώ λοιπόν ως μερίδα των Ορθόδοξων Χριστιανών που παρακολουθούν την εκπομπή σας θα ήθελα πάρα πολύ να σκεφτείτε και να καταλάβετε πάρα πολύ καλά πόσο στεναχωρήσατε τον Ιησού Χριστό! Σήμερα Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών! Και να γονατίσετε μπροστά στο φακό της τηλεόρασης στο ίδιο σημείο που τον χλευάσατε και να του ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη δημοσίως. Να είστε σίγουρος ότι αυτό θέλω να δει εκείνος και όλοι εμείς οι αμαρτωλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που παρακολουθούσαμε την εκπομπή σας! Ελπίζω να καταλάβατε σύντομα το λάθος σας απέναντι στον Ιησού Χριστό!"
                    
agioritikovima.gr (τίτλος: δικός μας)

4 σχόλια:

 1. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΚΑΠΟΥ Ο ΑΘΕΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρώτα φταίει το κανάλι που τον φιλοξενεί. Όποιος βλέπει την εκπομπή αυτού του κτήνους συγγνώμη γίνετε όμοιός του. Εκτός από τα κτηνώδη του ένστικτα δεν έχει κάτι άλλο πνευματικό η πολιτιστικό να προσφέρει. Μακράν αυτή είναι η ανταμοιβή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ-ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή