Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ!

Αποχωρεί, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ποιος θα τον αντικαταστήσει
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την παραίτηση, ήταν η άρνησή του να δεχθεί να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια της εκπομπής του, ώστε να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή, ο Σπύρος Μάλης.
Από την επόμενη εβδομάδα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει δίωρη απογευματινή εκπομπή.
"Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός.
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί  κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.
Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.
Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου