Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ...

Ξεκινάει σε λίγο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος και ήδη πέφτει βροχή και αναμένεται καταιγίδα που ενδεχομένως να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. 
Σύμφωνα πάντω με την ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα που τοπικά, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Κυριακή 27 Απριλίου 2014. Τα φαινόμενα ενδέχεται κατά τόπους να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι.
Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Τοπικές βροχές με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου