Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΧΑΡΑΚΤIΝΙΩΤΗΣ: "ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, κάποιοι συνδυασμοί χρησιμοποιούν μεθόδους άλλων εποχών στην προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί στους δημότες. Χρησιμοποιούν τη δύναμη που τους παρέχεται από τη σύγχρονη τεχνολογία για να προσβάλουν τους συνυποψηφίους τους και να σπιλώσουν συνειδήσεις.
Τέτοιου είδους πρακτικές πρέπει να είναι άμεσα κατακριτέες από το σύνολο του εκλογικού σώματος.
Επειδή σε σημερινό δημοσίευμα γίνεται ονομαστική αναφορά στο συνδυασμό "Μαζί για την πόλη μας" και στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, από έτερο συνυποψήφιο για το αξίωμα του Δημάρχου, με έμμεση αναφορά και προς λοιπούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, θα ήθελα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να τονίσω τα ακόλουθα.
Ο συνδυασμός "Μαζί για την πόλη μας" είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, στον οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες και ο καθένας εκφράζει ελεύθερα τις ιδέες του και τις αξίες που πρεσβεύει. 
Ουδέποτε υπήρξε η επιδίωξη ο συνδυασμός και οι υποψήφιοι αυτού να λάβουν επίσημης υποστήριξης από οποιοδήποτε κόμμα, σε αντίθεση με αυτούς που προσπαθούν να το παίξουν κομματικοί, όταν το κόμμα που υποτίθεται ότι τους στηρίζει, τα προηγούμενα χρόνια το έβριζαν και μάλιστα τον υποψήφιο αυτού τις προηγούμενες εκλογές όχι μόνο δεν τον στήριξαν αλλά τον πολέμησαν με τον χειρότερο τρόπο. 
Εκτός φυσικά κι αν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία των "πηγών" τους φοβούμενοι να αναφέρουν ότι οι ίδιοι έχουν σχέσεις με συγκεκριμένα υποκείμενα.
Είναι προφανές ότι το χυδαίο αυτό δημοσίευμα έχει ως μόνο στόχο να πλήξει το συνδυασμό "Μαζί για την πόλη μας", αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο του δημότες μαζί μας.

Θανάσης Χαρακτινιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

2 σχόλια:

  1. ΕΜ ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ MR. CHARIS !

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !

    Ο ΧΑΡΗΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !

    ......

    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ !

    ΠΡΟΣΕΞΕ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.........
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

    ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΤΙ :
    "ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ) , ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ "

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ .

    ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ !!!

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ , ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ !

    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΥΚΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ !!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=HG-w4uersXQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή