Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο κ. ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ (ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ¨Η ΤΙΓΚΑ;)

Κύριε Διευθυντά,

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την ενημέρωση που μας παρέχετε.

Το γιατί δεν αναφέρω ονόματα, το γράφω στην επίμαχη επιστολή την οποία δημοσιεύσατε: «δεν θα αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένο συνδυασμό, γιατί σκοπός μου δεν είναι να υποτιμήσω την νοημοσύνη ουδενός υποδεικνύοντάς του άμεσα τί πρέπει να ψηφίσει, ούτε, βέβαια, να καλλιεργήσω τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος και το διχασμό, αλλά να δώσω τη δυνατότητα σε όποιον δεν γνωρίζει, αλλά επιθυμεί να μάθει, να ερευνήσει ώστε να μπορέσει να κρίνει έχοντας, αν είναι δυνατόν, όλα τα στοιχεία που απαιτούνται γι’ αυτήν, την ορθή κρίση».

Όσον αφορά το άρθρο-απάντηση-σχόλιο του αναγνώστη που, ως φαίνεται από σεμνοτυφία, δεν θέλει να μας πει το όνομά του, το σχολίασα ήδη, ως σχόλιο στο σχόλιό του στην δημοσιευμένη επιστολή μου, αλλά θα το αντιγράψω και θα το επικολλήσω αυτούσιο και εδώ:

«Αγαπητέ Ανώνυμε, καλησπέρα. Δεν ξέρω πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι εννοώ σαφέστατα, μάλιστα, ότι πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Τίγκα. Έπειτα, με αφορμή το κείμενό μου συντάξατε ολόκληρο άρθρο για να δικαιολογήσετε γιατί δε θα ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο, αλλά αναφερθήκατε μόνο στο ένα από τα πολλά που καταγγέλλω. Αν και η δική σας καταγγελία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είδε όλος ο κόσμος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, αυτό που ξενίζει, ιδιαίτερα θα έλεγα, είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να σας απασχολεί το γεγονός ότι δε σας ενδιαφέρουν ή, τουλάχιστον δεν εξετάζετε τα άλλα, τα σοβαρότερα, δηλαδή την απάτη με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το εκλογικό όφελος, και τις απειλές και τους εκβιασμούς προς συνδημότες μας. Εάν, λοιπόν, σας αρέσουν αυτά τα πράγματα δικαίως και δεν πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο του οποίου η σοβαρότητα και ο ευπρεπής και τίμιος αγώνας ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ, πάντως, για την κόσμια και πολιτισμένη απάντησή σας».

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Παναγάκος 

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ .
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ " ΡΗΧΟΣ " ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ.
    ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΑΚΟ !
    ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΜΑΙ !
    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ .
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΖΩ .
    ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ , ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ .

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΑΜΥΑΛΟΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ.


    ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ .
    ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΜΑΝΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΕΚ ΘΗΒΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ .


    ΤΙΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή