Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ!

Ρωτήσαμε στελέχη και ψηφοφόρους τόσο του Αποστολόπουλου όσο και του Τίγκα, για τις προβλέψεις τους αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών. "Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο αυριανός δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού; Αποστολόπουλος ή Τίγκας;", τους ρωτήσαμε.
Δείτε τι μας είπαν...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ" 
Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει από στελέχη αλλά και ψηφοφόρους με τους οποίους μιλήσαμε, είναι ότι ο Αποστολόπουλος θα επικρατήσει με ποσοστά που αγγίζουν το 60% ! Υπήρξε δε ένας ψηφοφόρος ο οποίος εκτίμησε ότι "οι σημερινές εκλογές για τον Παπάγου-Χολαργό δεν έχουν ιδιαίτερη αξία μια και το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί. Αξία έχουν οι ευρωεκλογές όπου εκεί θα παιχτεί μεγάλη μάχη". 

ΤΙΓΚΑΣ: "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ...ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ"
Ψηφοφόροι και στελέχη του Κώστα Τίγκα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα είναι αυτοί οι τελικοί νικητές των εκλογών. Λένε ότι ο Αποστολόπουλος ...έφτασε στην οροφή του και ότι θα πάρει ακόμη 12-15 μονάδες από το 25% που πήρε την πρώτη Κυριακή. Άρα, θα χάσει και ενδεχομένως με αρκετή διαφορά.
Άλλοι, πιο συγκρατημένοι στις προβλέψεις τους, εκτιμούν ότι θα δοθεί μάχη μέχρι ένα σημείο αλλά τελικά ο Τίγκας θα κερδίσει με 1-2 ποσοστιαίες μονάδες. Υποστηρίζουν δε ότι οι δημόσιες δηλώσεις Κεχρή, Νικολάου, Κουγιουμτζόπουλου για στήριξη του Τίγκα, γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ του. 

3 σχόλια:

  1. Το πιο μεγάλο κόλπο. Μειώνεται ο σ.δ., απαξιώνεται η περιουσία μας και μετά ορμάνε οι λεφτάδες και τα παίρνουν όλα τσάμπα.
    Η εφαρμογή του μνημονίου στην Τ.Α. Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε τα κοράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέσως μετά έρχεται η σειρά του Χολαργού

      Διαγραφή
  2. Με Ξύδη-Αποστολόπουλο θα μας πάρουν και τους σκουπιδοτενεκέδες,μέσω Αττικής Οδού,με τη βοήθεια της Μαρίας από την Παλλήνη και της Αννας-Μαρίας από το Πικέρμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή