Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Αυτό που ζήσαμε την εβδομάδα που πέρασε σε Χολαργό-Παπάγου, άλλοι το μεταφράζουν σε μπαράζ επίθεσης (ενίοτε συκοφαντικής) σε βάρος του Αποστολόπουλου και άλλοι σε μάχη χαρακωμάτων. 
Αυτό που ωστόσο εμείς γνωρίζουμε, είναι ότι σε μια εκλογική μάχη δεν πας με την αγιαστούρα του παπά για να διεκδικήσεις την δημαρχία. Πας με όρους πολιτικού παιχνιδιού τους οποίους ο Τίγκας, θεωρούμε ότι τους τήρησε χωρίς να επιδοθεί σε συκοφαντίες. Οι όποιοι τρόποι μετήλθαν για να  στηρίξουν τον Τίγκα, οι Κεχρής, Νικολάου, Κουγιουμτζόπουλος, δεν είναιν κάτι αφορά τον Τίγκα αλλά τους όψιμους υποστηρικτές του. Το ότι δηλαδή ο Κουγιουμτζόπουλος κατηγορήθηκε για λάσπη και συκοφαντία σε βάρος του Αποστολόπουλου, αυτό είναι κάτι που βαρύνει τον ίδιο τον Κουγιουμτζόπουλο και όχι τον Τίγκα. Ο Τίγκας λοιπόν δεν κινήθηκε με δόλια ή συκοφαντικά μέσα σε βάρος του αντιπάλου του. 
Από εκεί και πέρα, στο επίπεδο των εντυπώσεων και της γενικότερης αίσθησης, ο Τίγκας επικράτησε την εβδομάδα που μας πέρασε. Το μπαράζ της ενημέρωσης, τόσο σε διαδικτυακό επίπεδο όσο και σε έντυπο υλικό αλλά και η συνεχής-προσωπική παρουσία των στελεχών του έγιναν...κατά ριπάς! Μάλλον διδάσκονται σε...σεμινάριο. Η απόσταση των 10 μονάδων που χωρίζει τον Τίγκα από τον Αποστολόπουλο, οδήγησε τον πρώτο σε επικοινωνιακό κρεσέντο εκπληκτικό. 
Ο Αποστολόπουλος, θα λέγαμε ότι την εβδομάδα που πέρασε τη χειρίστηκε με ηρεμία, σύνεση και με τη σιγουριά για επικράτηση, που ενδεχομένως ο ίδιος και τα στελέχη του να έχουν.  

11 σχόλια:

  1. Το μεγάλο κόλπο. Μειώνεται ο σ.δ., απαξιώνεται η περιουσία μας και μετά ορμάνε οι λεφτάδες και τα παίρνουν όλα τσάμπα.
    Η εφαρμογή του μνημονίου στην Τ.Α. Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε τα κοράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που θα ριξεις λευκο ή ακυρο εισαι μαγκας.Για να ξερεις ανθρωπε μου τι λεει ο σοφος λαος μας εαν εχεις να διαλεξεις μεταξυ του κακου και του χειροτερου διαλεγεις το κακο.Το ποιος ειναι ο κακος και πιος ο χειροτερος ειναι δικια σου κριση αλλα το να μην μπεις καν στην διαδικασια ειναι το πιο δειλο και ανουσιο πραγμα που μπορεις να κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορρυ εχω κανει ορθογραφικο ατο δευτερο ποιος το εχω γραψει πιος σορρυ και παλι

      Διαγραφή
  3. KyrioiΤο ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΑ ΠΑΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΞΥΔΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ???ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ??ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΓΚΑ.ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΤΕ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ετερόκλητη συμμαχία στο ψηφοδέλτιο Αποστολόπουλου πολύ γρήγορα θα τους κάνει πέρα και τους δύο,επειδή συμμάχησαν στην προδοσία Δασκαλόπουλου.Η εικόνα του καλού ευγενικού νέου είναι μόνο το περίβλημα.Και αμέσως μετά θα έρθει η σειρά Αυγουρόπουλου.Θυμηθείτε τί έπαθε ο Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλο παιδακι Νικολαου που εκανε τον χολαργο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΣΕ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗΠΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βοήθησαν κι' οι δημοσιογράφοι, μην το ξεχνάμε

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΚΕΦΑΛΟΙ Ο νικολαου ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ UFO.ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. νικολαου ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή