Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σερβίας η αποκάλυψη της δολοφονίας ενός 15χρονου κοριτσιού, με φερόμενο ως δράστη έναν 34χρονο, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Το θύμα, η νεαρή Τίγιανα Τζούριτς, από την πόλη Μπάιμοκ της βόρειας επαρχίας της Βοϊβοντίνας, αγνοείτο από τις 26 Ιουλίου και πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε νεκρή, σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Όπως ανακοίνωσε, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Νέμποϊσα Στεφάνοβιτς, ο ύποπτος, ο οποίος εργάζεται ως κρεοπώλης, φέρεται να χτύπησε πρώτα το θύμα με το αυτοκίνητό του και όταν η νεαρή κοπέλα ζήτησε βοήθεια, την έσυρε μέσα στο αμάξι του και αφού την οδήγησε σε τοποθεσία περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος, στην πόλη Σομπόρ, τη δολοφόνησε και την έθαψε.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνοβιτς, η κοπέλα δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά από το τροχαίο. Αντίθετα, ο δράστης, ο οποίος είχε αφαιρέσει και τα ρούχα της 15χρονης, της κατάφερε σοβαρά τραύματα. Οι Αρχές αναμένουν, στο μεταξύ, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε και βιασμός του θύματος.

fwnazw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου