Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

Φόλα η ...είδηση ότι η Αργεντινή κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Ελλάδος. Μας προξένησε εντύπωση (και μας ...ερέθισε η περιέργεια αναγνώστη μας) το γεγονός ότι αναφέρεται στους ρεπόρτερς του Ρόιτερς ο Feliz Navidad!!  Στα ισπανικά σημαίνει "Ευτυχισμένα Χριστούγεννα" ! Δηλαδή ο ρεπόρτερ που έβγαλε την είδηση-λαβράκι λέγεται "Ευτυχισμένα Χριστούγεννα"! Τέτοιο όνομα που ψάξαμε στους ρεπόρτερς του Ρόιτερς δεν υπάρχει!!!
Πρόκειται λοιπόν περί είδησης-καργκιοζ μπερντέ! Διασταυρώσαμε μάλιστα το γεγονός από την ίδια την πρεσβεία Αργεντινής και συγκεκριμένα από τον γραμματέα του πρέσβη, τον κ. Μαλαματένιο, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του δημοσιογράφου Feliz Navidad χαμογέλασε και είπε: "Γνωρίζουμε την είδηση που κυκλοφορεί αλλά δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την κυβέςρνηση της Αργεντινής"!
Δηλαδή με απλά λόγια, μούφα η είδηση: Είχε την πληροφορία ο Feliz Navidad (!) αλλά δεν την είχε ούτε η κυβέρνηση της Αργεντινής ούτε η πρεσβεία! Δυστυχώς πολλά σαΐνια δημοσιογραφικά του διαδικτύου την πάτησαν πάλι!

1 σχόλιο:

  1. Και δεν καταθέτουν μία κατά του Τσίπρα που συνεχώς εκείνος τους φέρνει ως "'παράδειγμα" ; Τί φταίει η Ελλάδα εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου Τσίπρα; Να μην τους φέρνει ως παράδειγμα ! Τέτοιο ρεζιλίκι πάντως ο Τσίπρας που μέχρι και η αργεντινή "ξύπνησε" και κάνει και μηνύσεις, πρώτη φορά στα χρονικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή