Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΗ Η ΓΚΑΓΙΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΡΑΣΤΗ; ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!

H σχέση της ηθοποιού Ζιλί Γκαγιέ με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αναστάτωσε τα Ηλύσια και απασχολεί εδώ και μήνες τα μίντια, με ορισμένα εξ αυτών να κάνουν λόγο για επισημοποίηση (βλέπε γάμο) εντός του Αυγούστου. Και όμως...Νέο φωτογραφικό υλικό φέρεται να αποκαλύπτει το άδοξο τέλος της πολύκροτης σχέσης, αφού η Γκαγιέ μοιάζει να βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Ολάντ, έναν γνωστό δικηγόρο με τον οποίο μοιράστηκε ανέμελες στιγμές σε παραλία της Κορσικής.

Φωτογραφία: Voici
Φωτογραφία: Voici
Πρόλαβε κιόλας να αντικαταστήσει τον Ολάντ; Θέλει να τον κάνει να ζηλέψει; Εκνευρίστηκε ή απλώς βαρέθηκε και είπε να τον εκδικηθεί; Όπως και να' χει, ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται να ξεκινά στην ερωτική ζωή της Γαλλίδας ηθοποιού που μάλλον επί ματαίως περίμενε την «αποκατάσταση» από τον ένοικο των Ηλυσίων.
Έχει κι η υπομονή τα όριά της. Ή τουλάχιστον έτσι αφήνει να εννοηθεί δημοσίευμα του περιοδικού Voici, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες με την Ζιλί Γκαγιέ στην αγκαλιά γνωστού δικηγόρου, ονόματι Πιερ Πιμπασέ, σε παραλία της Κορσικής, όπου οι δυο τους φέρεται να πέρασαν ένα ερωτικό πενθήμερο. Το δημοσίευμα μάλιστα σημειώνει ότι η ηθοποιός κούνησε με βαριά καρδιά το μαντίλι, την ημέρα που θα επέστρεφε στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Γκαγιέ άδραξε ευκαιρία να αποδράσει και να πνίξει την πίκρα και την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολάντ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια περί γάμου ανήμερα των γενεθλίων του, στις 12 Αυγούστου.
Φωτογραφία: Voici
Φωτογραφία: Voici
Αποφάσισε λοιπόν να παρηγορηθεί στην αγκαλιά του Πιερ, σε μια υπέροχη βίλα δίπλα στη θάλασσα στο Porticcio, σε μια τοποθεσία «ιδανική» για κάποιον που επιδιώκει την απομόνωση.
Φωτογραφία: Voici
Φωτογραφία: Voici
Το μέρος είναι τουριστικό και η Γκαγιέ αναγνωρίσιμη, συνεπώς δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα, κάνοντας βόλτες στην πόλη ή δειπνώντας με τον φίλο της σε κάποιο εστιατόριο. Γι' αυτό και οι δυο τους λέγεται ότι έβγαιναν σπανίως από το σπίτι, κυρίως για να πάνε στην παραλία, πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον επίμονο παπαράτσι του περιοδικού Voici που κατάφερε εν τέλει να τους απαθανατίσει στις ιδιωτικές τους στιγμές. Βέβαια ο φωτογράφος δεν τους ανακάλυψε τυχαία στην Κορσική, σχολιάζει το σάιτ Atlantico, αφού το ζεύγος φέρεται να κυκλοφορεί μερικές φορές και στην γαλλική πρωτεύουσα και έτσι προφανώς ήταν πιο εύκολο για τα «λαγωνικά» των κουτσομπολίστικων περιοδικών που ακολουθούν πιστά τις κινήσεις της ηθοποιού, να την εντοπίσουν σε αυτό το ευχάριστο διάλειμμα.

Επιτέλους την...ξεφορτώθηκε;
Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο σαφές κατά πόσο τα νέα για το ειδύλλιο- αν αληθεύουν- θα στενοχωρήσουν πραγματικά τον Ολάντ, σχολιάζουν ορισμένα δημοσιεύματα, αφού μια τέτοια εξέλιξη μοιάζει κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Μάλιστα σύμφωνα με σχολιαστή του Nouvel Observateur, αν η Γκαγιέ βρήκε όντως νέο εραστή, μάλλον έκανε χάρη στον Γάλλο πρόεδρο.
Κι αυτό γιατί τον απαλλάσσει από τον «βραχνά» της δέσμευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολάντ ουδέποτε εκδήλωσε ενδιαφέρον για το γάμο, αφού δεν είχε παντρευτεί ούτε την επί δεκαετίες σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Σεγκολέν Ρουγιάλ, ούτε την άρτι αποχωρείσα από τα Ηλύσiα, Βαλερί Τριερβελέρ.
Απελευθερωμένος, τώρα μπορεί να συνεχίσει την θητεία του, χωρίς «βαρίδια» και ερωτικές «σκοτούρες» που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση, λένε οι λίγο περισσότερο «υποψιασμένοι».
Δήμητρα Ράγια www.ethnos.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου