Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Δικαστική νίκη του Λάτσιου απέναντι στην Μενεγάκη

Η απόφαση του δικαστηρίου έπεσε σαν καταπέλτης στην Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο οι οποίοι διέκοψαν τις διακοπές τους στην Άχλα και επέστρεψαν εσπευσμένα στη Αθήνα προκειμένου η παρουσιάστρια να συναντηθεί με τους δικηγόρους της. 

Πρωτόδικα, το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος της ζητάει μερίδιο από την περιουσία της μέχρι και 1.626.438,90 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, αποφάσισε να διεκδικήσει δια της νομικής οδού και καταθέτοντας αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του το μερίδιο της περιουσίας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. 

Μέσα από μία αγωγή 48 σελίδων ο Γιάννης Λάτσιος ζητεί από την άλλοτε αγαπημένη του να καταβάλλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ και αυτό διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για το χρονικό διάστημα που έμεινα
ν παντρεμένοι εκείνος τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ. Η αγωγή συζητήθηκε στα δικαστήρια στις 18 Δεκεμβρίου 2013, και τώρα η πρώτη απόφαση δικαιώνει τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη.
thessbomb
Βασικό σημείο διεκδίκησης είναι, πέρα από τα μετρητά, και η ακίνητη περιουσία όπου απέκτησε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους καθώς και το περίφημο σπίτι στα Μελίσσια. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού, στη πολυσέλιδη αγωγή ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρεται και στη συνολική αξία της παρουσιάστριας μέχρι το διάστημα που αποφάσισαν να χωρίσουν. 

Σύμφωνα με αυτή, τη περίοδο που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο αποκτήθηκε η βίλα στα Μελίσσια, στα δύο οικόπεδα στην Κορώνεια Βοιωτίας (7,5 και 3 στρεμμάτων) καθώς και 5 οικόπεδα στη Κάρυστο συνολικής έκτασης περίπου 100 στρεμμάτων. Επίσης υπάρχει και η ακίνητη περιουσία στη Λέσβο, αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου