Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ"

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει στους μέχρι σήμερα ψηφοφόρους τους οι της Χρυσής Αυγής οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε σαφάρι βολέματος των...δικών τους παιδιών. Ακόμη και ο Γιώργος Επιτήδειος που μόλις βγήκε ευρωβουλευτής βόλεψε το δικό του παιδί! 
Επαναλαμβάνουμε το δημοσίευμα του 'Πρώτου Θέματος" το οποίο είχαμε αναδημοσιεύσει στις 28 Ιουλίου, για να δείτε από ποια νοοτροπία διακατέχονται και στη Χρυσή Αυγή: την ίδια-απαράλλαχτη σάπια αντίληψη του σάπιου πολιτικού συστήματος που μας οδήγησε σε αυτή την κατάντια:

"Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Επειδή δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξής…
επιτήδεια πατέντα: ο κ. Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Όμως για να μην γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα συμφώνησαν και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι τύποι που πλασάρονται ως πολέμιοι της φαυλοκρατίας. Πάντως για να μην μείνει παραπονεμένο το κόμμα και να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές : ο κ. Επιτήδειος τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον κ. Αλέξανδρο Λύρη".

Η αγανάκτηση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας εν μέσω θέρους. "Δεν ενδιαφέρονται για τους απλούς πολίτες. Τους ενδιαφέρει μόνο πώς θα βολέψουν τους συγγενείς και τα κομματόσκυλά τους στην Βουλή και Ευρωβουλή". "Είναι μια από τα ίδια με το σάπιο πολιτικό σύστημα. Υιοθετούν τις ίδιες βρώμικες τακτικές αυτών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι". "Αν συνεχίσουν έτσι θα ξεφουσκώσουν σαν μπαλόνι", είναι μερικά από τα όσα λένε κατά της Χρυσής Αυγής οι μέχρι σήμερα ψηφοφόροι της. 
Και με όσα εκτυλίσσονται στο βρώμικο πολιτικό σκηνικό, εφόσον ήδη άρχισαν να ταυτίζουν τη Χρυσή Αυγή με το πολιτικό σύστημα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στις επόμενες εκλογές το κόμμα του Μιχαλολιάκου θα ...πάει κατά διαόλου! 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΕ . ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΙΣΤΕ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΜΙΛΗΣΕΣ , ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ; Ο ΘΕΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ; Α, ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή