Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΒΙΔΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ! ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!

vladimiiriri

Tην Πέμπτη 31 Ιουλίου σκοτώθηκε από βόμβα διασποράς σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Λουγκάνσκ,ο πρωτοπρεσβύτερος… Vladimir Κreslyansky, εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου του Λουγκάνσκ. Το pravmir και το ria novosti και pravoslavie ανακοίνωσαν στις 4 Αυγούστου με δημοσιεύματά τους τον μαρτυρικό θάνατο του πολύτεκνου ιερέα, πατέρα πέντε παιδιών..
jblbblbl
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, περιγράφουν τις συνθήκες του τραγικού θανάτου. Ο πάτερ Βλαδίμηρος, επέστρεφε στο σπίτι του από τον εσπερινό. Κατοικούσε σε μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα. Ο θάνατος τον βρήκε όταν χτυπήθηκε από θραύσμα οβίδας στην κοιλιακή χώρα. Αιμορραγώντας συνέχισε να περπατάει προσευχόμενος, μέχρι που έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα λίγο πριν φθάσει στο σπίτι του. Οι κάτοικοι της μεγάλης πολυκατοικίας συνέτρεξαν προς βοήθεια αλλά είχε ήδη πεθάνει..
vladimiiriri
Στο Λουγκάνσκ ήταν ένας αγαπητός ιερέας και οι κάτοικοι κάνουν το παν για να βοηθήσουν οικονομικά και ηθικά τα πέντε ορφανά. Τα συλληπητήρια προς τον επίσκοπο της περιοχής Μητροφάνη, εξέφρασε και το Πατριαρχείο Μόσχας. Ο μητροπολίτης Ονούφριος του Τσερνοβίτσι και Μπουκοβίνι έκανε έκκληση για στήριξη της οικογένειας του π. Βλαδίμηρου.
To Annanews εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το τραγικό συμβάν:
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου