Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΣΟ"

Μια εκπληκτική κατάθεση καρδιάς της γνωστής ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου από το προφίλ της στο facebook όπου μιλάει αφενός για το παιδί της που έφερε στη ζωή ως πολύ πρόωρο βρέφος και κατάφερε να επιζήσει, αφετέρου για τον Τάσο Μητρόπουλο που ήρθε στη ζωή της και στη ζωή του παιδιού της, νιώθωντας γι' αυτό τον λόγο ιδιαίτερα τυχερή. Και όπως τονίζει υπάρχει Ελπίδα. 
Ιδού τι καταθέτει η Νένα Χρονοπούλου: 
Καλησπέρα σε όλους σας, σας ευχαριστώ για τα καταπληκτικά σχόλιά σας,για τις ευχές σας, για την αγάπη πουν δείχνεται στο πρόσωπό μου αλλά ιδιαίτερα στο παιδί μου. Η αλήθεια είναι ότι ο "Μικρός μου Ήρωας" ο Χρηστάκος μου, που τα κατάφερε και έζησε ενώ γεννήθηκε μόνο 25 εβδομάδων και 4 ημερών, δε θα ήταν "τόσο εκτεθειμένος" στα μάτια του κοινού αν δεν ήταν ελπίδα για ένα σωρό γονείς που έχουν "γεννήσει πρόωρο βρέφος" και πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον του.
Επίσης αυτό το παιδί αποτελεί μεγάλη ελπίδα για τις γυναίκες πουν τολμούν και ελπίζουν στη μητρότητα μέσω "εξωσωματικής γονιμοποίησης". Είναι απίστευτα συγκινητικά τα μηνύματα "κάποιων καλών φίλων" που έρχονται και ζητούν επαφή για σοβαρά θέματα όπως η προωρότητα, ο αυτισμός, η εξωσωματική ,και γενικότερα η αγάπη και η ελπίδα σε προβλήματα που είναι μέσα στη ζωή και καθημερινά χτυπούν πόρτες συνανθρώπων μας. Φίλες και φίλοι . . . έκανα εξωσωματική και ήμουν από τις τυχερές που έκανα 2 φορές και έμεινα έγκυος και τις 2 , είχα τον τέλειο γιατρό τον Ηλία το Γάτο , που ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ !! Γέννησα πρόωρα και το μωρό μου έζησε !!! Είχα την τέλεια γιατρό που ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ !!! Το μωρό μου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αλλά τα ΝΙΚΑΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και μου φέρνει στο δρόμο μου ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ & ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , κλασσικούς και εναλλακτικούς. Τους ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου , να είστε καλά και να παίρνεται κουράγιο από το "παιδικό χαμόγελο" των μικρών μας ηρώων, σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας.

Φίλοι μου, επειδή ένα παιδί για να μεγαλώσει χρειάζεται και τους δύο γονείς του, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό, που μετά από την "απόλυτη καταστροφή" μου έστειλε τον Τάσο στο δρόμο μου και στο δρόμο του παιδιού μου. Η λατρεία είναι φανερή και από τους δύο, και ασφαλώς νιώθω ιδιαίτερα "τυχερή" ! ! ! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να βρει το "λιμάνι του" μην απελπίζεστε . . . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου