Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΝΕΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!

Μπορεί να τελείωσε την πορεία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση, όμως δεν τελείωσαν οι στόχοι και τα οράματα του Ξύδη. Πώς άλλωστε έγινε επιτυχημένος; Με πίστη στις δυνάμεις του, υπομονή, επιμονή κι εργατικότητα. Έτσι κατάφερε να υπηρετήσει τον τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν τρεις δεκαετίες, από τις οποίες 20 χρόνια ήταν Δήμαρχος! 
Τώρα όμως που σταμάτησε από Δήμαρχος νομίζετε ότι δεν ασχολείται με τίποτε ο Βασίλης Ξύδης; Είναι δυνατόν;




Δείτε λοιπόν με τι ασχολείται ο πρώην Δήμαρχος. Ξαναγύρισε στην παλιά του αγάπη, στο τένις. Είναι μάλιστα μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου και ήδη ξεκίνησε προπονήσεις. Σύμφωνα δε με πληροφορίες την Κυριακή 7/9 θα προπονηθεί στο τένις Παπάγου! Ο Βασίλης Ξύδης δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει ...διπλό με τον μεγάλο του αντίπαλο τον Νικολάου, πάντως θα προπονηθεί σκληρά για να χάσει και κανένα κιλό, μια και το διάστημα των 20 ετών ως Δήμαρχος είχε αμελήσει να ασχολείται με την σωματική του ρώμη! Καιρός τώρα να ασχοληθεί και με τον εαυτό του. Όχι μόνο με τους άλλους .Ό,τι ήταν να προσφέρει στους άλλους το πρόσφερε. 
Δήμαρχε, προχώρα και μην φοβάσαι. Εμείς κάθε τόσο θα γράφουμε για σένα, γιατί μας το ζητάνε εξάλλου αυτοί που σε έβγαζαν Δήμαρχο επί 20 χρόνια! "Και τώρα, τι, δεν θα θα έχουμε νέα για τον  Ξύδη;"μας ρωτάνε  Ιδού λοιπόν ένα...νέο! 

4 σχόλια:

  1. Κύριε Παρατηρητά
    Πριν από 6 χρόνια έκατσες στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή χώρισες τη λέξη "Ναυαρχίδα" στα εξ ων συνετέθη, σύμφωνα δηλ. με τους γραμματικούς κανόνες και δικαίως αθωώθηκες. Σήμερα, όμως, υποπίπτεις πράγματι σε γραμματικό λάθος. Χρησιμοποιείς τον όρο "προσφορά" αντί του ορθού "Παχυλή Αντιμισθία ~ 60.000€ ετησίως" για να αποδώσεις το αποτέλεσμα της αμειβόμενης θέσεως. Η δίκαιη ποινή σου θα πρέπει να είναι η καταδίκη να λιβανίζεις εφ' όρου ζωής τον περί ου ο λόγος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γνωστες γαργαρες του βραχιολιδη, ή αλλιως το γλυψιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΥΚΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ,ΜΠΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙ ΜΑΛΛΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή