Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ!

Γράφει ο Αντίοχος
Αρχίζει σήμερα στη βουλή η συζήτηση-εξπρές για τον Νόμο του Αίσχους (τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό»), που καταργεί κάθε έννοια ελευθερίας της σκέψης και του λόγου, στη χώρα που γεννήθηκαν, με εντολή των παγκοσμίων τυράννων!
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις διαρροές στα καθεστωτικά ΜΜΕ, προστέθηκαν στο ολοκαύτωμα των εβραίων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με την προϋπόθεση ότι έχουν αναγνωριστεί από διεθνή δικαστήρια ή με αποφάσεις της ελληνικής Βουλής, δηλαδή τις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, κυρίως των Ποντίων, που έχουν αναγνωριστεί ως τέτοιες με αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής. Αυτό έγινε για να αμβλυθούν οι δυσμενείς εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη…
Ωστόσο, ευρέθη τρόπος για να μην πιάνει ο νόμος τη Ρεπούση και όσους αμερικανοκομμουνιστές αρνούνται τις γενοκτονίες αυτές!
Ιδού πως (αντιγράφουμε από διαρροή προς παπαγάλο του συστήματος): «Οι διατάξεις για την ποινική τιμωρία όσων εγκωμιάζουν δημοσίως ή αρνούνται κακόβουλα το Ολοκαύτωμα και τις γενοκτονίες θέτουν όρια, μη επιτρέποντας την ποινική εμπλοκή σε όσους απλώς εκφράζουν επιστημονικές απόψεις ή ιστορικές προσεγγίσεις. Και τούτο διότι, όπως ξεκαθάριζαν πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να τιμωρηθεί κάποιος που αρνείται, π.χ. τη γενοκτονία των Ποντίων ή το Ολοκαύτωμα πρέπει να το κάνει κακόβουλα και με σκοπό «να υποκινήσει βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία στο παρελθόν είχε πέσει θύμα του Ολοκαυτώματος ή Γενοκτονίας».
Και για να το κάνουμε πιο… λιανά για να το κατανοήσουν όλοι, εάν κάποιος εθνικιστής υποστηρίξει ότι π.χ. δεν ήταν 6 εκατομμύρια οι νεκροί εβραίοι κατά την περίοδο του πολέμου, αλλά 2, θα τιμωρείται για «κακόβουλη άρνηση του ολοκαυτώματος» και «υποκίνηση βίας και μίσους κατά των εβραίων». Αντιθέτως, όποτε η Ρεπούση αμφισβητήσει την γενοκτονία των Ποντίων κ.λπ., δε θα τιμωρείται, γιατί θα κάνει «ιστορικές προσεγγίσεις» και θα εκφράζει «επιστημονικές απόψεις»! Όλα στα μέτρα τους!


3 σχόλια:

  1. Είμαι νεοδημοκράτης και λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου αποχωρώ από την ΝΔ και δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσω ξανά ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι καθαροί Έλληνες μαζί δυνατοί και ενωμένοι, τα κατώτερα ψωριάρικα αντιρατσισταριά χώρια στους βόθρους και στον Καιάδα μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμείς αμφισβιστούμε την Ρεπούση και όλους τους καρα-αντιρατσιστάρες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα γιατί είναι ένα τίποτα και βλάπτουν σοβαρά όλους τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή