Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Απίστευτη η βρώμα που διαπίστωσα στην πρωινή μου βόλτα στα πάρκα του δήμου μας. Γι' αυτό έχουμε προτείνει την ένταξη των πάρκων και των παιδικών χαρών στο δίκτυο βιώσιμης κινητικότητας για να χρηματοδοτείται η λειτουργία τους και την οργάνωση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ανέργων, που επιδοτείται για την 24ωρη φύλαξή και συντήρηςή τους. 
Πλατεία Κύπρου, Πάρκο Χολαργού και Αλσος Παπάγου σήμερα ήταν μια απελπισία.

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
επικεφαλής δημοτικής παράταξης "8Προτάσεις"

6 σχόλια:

  1. Για αυτό θεέ Κουγιουμτζόπουλε πάρε σκούπα-φαράσι και μερικούς αντι-χρυσυγίτες και καθάρισε όλα τα πάρκα! Εμπρός δουλειά τώρα... Τρέξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια. Πράγματι το μεγάλο πάρκο έχει να καθαριστεί χρόνια. Γεμάτο σπασμένα μπουκάλια μπύρας χαρτιά σακούλες και ένα σωρό σκουπίδια. Αντί να σχολιάζετε τον Κουγιουμτζόπουλο και τον Κεχρή σχολιάστε τον Δήμαρχό σας και τον υπεραιωνόβιο καθαριστή του. Αλλά πως να γίνει αυτό όταν ειστε τσιράκια του. Ουστ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αυγουροπουλος που ειναι υπευθυνος τι κανει; Βρωμαει ολη η πολη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατοντάδες υπάλληλοι του Δήμου, να είναι στους δρόμους και τα πάρκα όλο το 24ωρο, για να μαζεύουν ότι πετάει κάτω ο κάθε ανάγωγος και κακομαθημένος δημότης ή περαστικός, μικρός ή μεγάλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντιδήμαρχε και εσύ αντιπρόεδρε του ΔΟΠΑΠ θα γράφεται πολλά σχόλια ακόμα ; Κάντε και καμιά δουλεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή