Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα εμφανιστεί πάλι στη Γη μετά από την πλήρη καταρράκωση των ηθικών αξιών και αρχών,μην έχετε καμια αμφιβολία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό συμβαινει πολυ απλά γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει τα ίδια πράγματα .
Δυστυχώς, αν δεν σταματήσει ο κατήφορος θα οδεύουμε σε ακόμα πιο άγρια και επικίνδυνα μονοπάτια και τότε θα επαληθευτεί αυτό που λέει η γραφή, ότι δηλαδή θα παρακαλάει ο κόσμος να παθάνει και να παραδοθεί στον Κύριο ,παρά να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, τυχεροί θα είναι όσοι θα πεθάνουν σε σχέση με αυτούς που θα ζουν !

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Όλα αυτά είναι μέτρα προκαταβολικά για να "καθαρίσει" ο δρόμος για πολύ πιο άγριες καταστάσεις.
Όλες αυτές τις ομάδες πληθυσμού που τόσο αυστηρά προστατεύει το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ, το κάνουν ελεγχόμενα και με σκοπό την ποδηγέτηση και των ίδιων ενώ μπορούν να τους χρησιμοποιουν και όπως το σύστημα θέλει και επιδιώκει αλλά και όπως οι ίδιοι επεδίωκαν τα προηγούμενα χρόνια να θεωρούνται "φυσιολογικοί" και όχι ψυχασθενείς όπως και είναι ! 
Δηλαδή, η ερωτική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ίδιου φύλου να είναι φυσιολογική, να προσπαθεί το σύστημα με νύχια και με δόντια να πείσει και όλους εμάς του υπόλοιπους που είμαστε φυσιολογικοί ότι είναι και οι ανώμαλοι, φυσιολογικοί ! 
Καταλάβατε τι έχει συμβεί εδώ ; 
Προσπαθούν ακόμα και με μέτρα αστυνομικά ή δικαστικά να μας φοβίσουν,να μας πείσουν, να μας τρομοκρατήσουν ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι νορμάλ άνθρωποι του πλανήτη ή της κάθε χώρας ξεχωριστά θα πρέπει να δεχτούν ότι το "διαφορετικό" είναι και φυσιολογικό και ότι το ψυχανώμαλο και το ψυχασθενές, είναι επίσης φυσιολογικό και άρα σαν τελικό συμπέρασμα ότι όλοι είμαστε φυσιολογικοί .
Με την ίδια λογική , σε μερικά χρόνια , μπορώ να πηδάω μια κατσίκα στο Σύνταγμα και κανείς να μην μου δίνει σημασία γιατί θα φοβούνται, θα με θεωρουν φυσιολογικό ή και τα δύο ! 
Ωραία, πολύ ωραία !


Σχόλιο αναγνώστη μας

1 σχόλιο:

  1. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα γίνονται υπόδειγμα ηθικής συμπεριφοράς.
    Πιο κάτω δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος. Έπιασε πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή