Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ...ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ!!!

Θα το δούμε και αυτό: η ελληνική σημαία να θεωρείται "φασιστικό σύμβολο" και μάλιστα να στιγματίζονται και να φωτογραφίζονται όσοι την έχουν αναρτήσει στα μπαλκόνια τους ή έξω από το κατάστημά τους! 
Την παραπάνω τηλεφωνική καταγγελία έκανε στην εφημερίδα μας άγνωστος που συστήθηκε ως απόστρατος αξιωματικός, κάτοικος Παπάγου. "Κάποιοι φωτογραφίζουν όσα μπαλκόνια έχουν αναρτήσει την ελληνική σημαία. Πρέπει να είναι άνθρωποι της ασφαλείας", είπε! 

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να αληθεύει 100% το γεγονός, μια και ο άγνωστος που μας έκανε την καταγγελία εμφανίστηκε μεν ως απόστρατος αξιωματικός που μένει στου Παπάγου, ωστόσο αρνήθηκε να μας δώσει το ονοματεπώνυμό του! Ρε αξιωματικέ, μια και δεν είσαι εν ενεργεία γιατί δεν μας μας δίνεις τα στοιχεία σου; Τέτοια φοβία; Με σας θα ...πάρουμε την Πόλη; Τους φοβισμένους, που δεν ψελίζουν ούτε καν το όνομά τους;
Πέραν όμως τούτου, η στοχοποίηση της ελληνικής σημαίας έγινε πέρσι τέτοιον καιρό, όταν με εντολή Δένδια, τότε υπουγού Δημόσιας Τάξης, τα αστυνομικά όργανα σταματούσαν στο δρόμο για έλεγχο, όποιον έφερε το εθνόσημο στο πέτο του ή φορούσε στολή παραλλαγής με το εθνικό μας σύμβολο πάνω σε αυτή. Εν δυνάμει χρυσαυγίτες, νεοναζιστές και φασίστες εθεωρούντο από τον Δένδια όσοι έφεραν το εθνόσημο πάνω τους! Όποιοι θυμούνται, τότε είχαν γίνει και αρκετές έφοδοι της Αστυνομίας σε σπίτια του Παπάγου-Χολαργού, που είχαν αναρτήσει την ελληνξική σημαία στα μπαλκόνια και παράλληλα υπήρχαν πληροφορίες ότι συνδέονταν με τη Χρυσή Αυγή! 
Αυτός λοιπόν που στοχοποίησε το εθνικό μας σύμβολο πέρσι τέτοιο καιρό και το ταύτισε με "φασιστικό σύμβολο" ήταν ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης. Συνεπώς, δεν πρόκειται για παραδοξολογία όταν μας καταγγέλλεται ότι "φωτογραφίζονται και στοχοποιούνται σπίτια που έχουν αναρτήσει την ελληνική σημαία"! 
Εκεί φτάσαμε: το εθνικό μας σύμβολο να θεωρείται ...μίασμα! ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!  

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως σε τέτοια περίπτωση θα έκανα αυτά:

    Θα πάρω φωτογραφικές μηχανές και κάμερες με συνεργείο καταγραφής να κινηματογραφήσω τους "σπιούνους" των Σαμαρά-Βενιζέλου που φωτογραφίζουν τα σπίτια Ελλήνων που έχουν ελληνική σημαία και θα στήσω μπλογκ να τους ξεμπροστιάσω με υλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα έχω την ελληνική σημαία στο σπίτι μου ακόμα και αν με χώσουν φυλακή και ακόμα να με σκοτώσουν με σφαίρες τα νεοταξάκια πρακτοράκια με εντολές Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πηρατε ειδηση ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια(η καινουρια ρε παιδια) δεν εχει τον ΣΤΑΥΡΟ, Αλλα εχει μονο ριγες?Ειδατε...για όλα υπαρχει εξηγηση! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή