Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αυγορόπουλος απαντά στον αγανακτισμένο πολίτη ο οποίος με e-mail του το πρωί διαμαρτυρήθηκε έντονα για το μπλοκάρισμα που προκάλεσε στον Χολαργό, σκουπιδιάρα.  Κάντε κλικ δίπλα για να διαβάσετε την επιστολή: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ 'ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Η απάντηση του κ. Αυγουρόπουλου έχει ως εξής: 

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη.
Σχετικά με τη σημερινή ανάρτηση με τίτλο «Ξεκινάμε με βρισίδια την εβδομάδα!» και με υπογραφή Α.Μ. ενημερώνω τον διαμαρτυρόμενο και όλους τους συμπολίτες μας πως, το ωράριο αποκομιδής των απορριμμάτων στο Δήμο μας, έχει καθοριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι: Δευτέρα-Παρασκευή,  ξεκινάει στις 22:00 το βράδυ, τη δε Κυριακή στις 07:00 το πρωϊ.
Πράγματι, σήμερα το πρωϊ, επειδή ο Επόπτης Καθαριότητας που είχε υπηρεσία χθες διαπίστωσε πως στην οδό Ευτέρπης 11-13 ήταν ξεχειλισμένος από σκουπίδια ο κάδος  και έξω απ΄αυτόν ήταν σκορπισμένα πολλά παλαιά ρούχα, έστειλε ένα απορριμματοφόρο με έναν οδηγό και δύο εργάτες για να αδειάσουν τον κάδο και να περισυλλέξουν τα ρούχα που ήταν για πέταμα.
Όπως μας διαβεβαίωσε ο οδηγός, ο χρόνος που στάθμευσε το απορριμματοφόρο στο συγκεκριμένο σημείο ήταν 3-4΄.
Όσο για τον Επιθεωρητή με τη μηχανή που ο γράφει ο Α.Μ. σας διαβεβαιώνω πως δεν υπήρχε απολύτως κανένας αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου που επέβλεπε τη συγκεκριμένη εργασία.
Ειλικρινά, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος ζητώ συγνώμη από τον συνδημότη μας για την ταλαιπωρία που υπέστη, αλλά και ο ίδιος πρέπει να είναι επιεικής σε τέτοιες ελάχιστες περιπτώσεις που επιβάλλεται να γίνονται κάποιες απολύτως αναγκαίες σημειακές παρεμβάσεις που έχουν σχέση με την καθαριότητα και την αισθητική της πόλης μας.
                                                Θανάσης Αυγουρόπουλος

                                 Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου

8 σχόλια:

  1. Κατ' αρχήν κύριε Αυγουρόπουλε ,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.
    Θέλω να σας πω ότι ο κάδος δεν είχε μόνο ρούχα αλλά παντώς είδους σκουπίδια ,ένα τζάμι, μια γυψοσανίδα που την πέταξαν τελευταία στη σκουπιδιάρα και πολλά άλλα σκουπίδια.
    Τα ρούχα τα είχε από το Σάββατο το βράδυ όπου γύφτοι και άλλοι τύποι που ψάχνουν τους κάδους, τα είχαν πετάξει δεξιά και αριστερά του κάδου.
    Και δεν καταλαβαίνω την σύσταση σας να είμαι επιεικής σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Δεν θα είμαι επιεικής κύριε Αυγουρόπουλε γιατί στις 8 το πρωί είμαι με τη ψυχή στο στόμα για να πάω στις δουλειές μου όπως και εκατοντάδες οδηγοί.
    Ας πήγαιναν να τα μαζέψουν στις 6 το πρωί και όχι στις 08:05 .
    Ξαφνικά σας έπιασε ο "πόνος" για να καθαρίζετε το προάστιο μας στις 08:05 το πρωί Δευτέρας !
    Και οι υπάλληλοι ήταν δύο, ο οδηγός που κατέβηκε και αυτός και ένας εργάτης καθαριότητας ,όχι δύο από την "σκουπιδιάρα".
    Ένας άλλος ήταν πάνω σε μηχανή, μάλιστα όταν σταμάτησε η "σκουπιδιάρα" πάρκαρε στην εσοχή της ράμπας της πολυκατοικίας δεξιά και όταν έφυγε η σκουπιδιάρα, έφυγε και αυτός, ήταν μαζί τους.
    Σε κάθε περίπτωση , ας μάζευαν τα σκουπίδια άλλη ώρα και όχι σε ώρα "βαριάς αιχμής" .
    Είχε σχηματιστεί ουρά αυτοκινήτων ,μπορούσαν να τα μαζέψουν στις 10 ,στις 11,στις 12 το μεσημέρι ή πολύ πρωί .
    Καμία επιείκεια δεν πρόκειται να έχετε πλέον από μένα και φαντάζομαι και από όλο και περισσότερους συνδημότες μου.
    Θυμάστε μόνο κάθε 14 Σεπτεμβρίου να καθαρίζετε το άλσος στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού , να στρώνετε 90 μέτρα ασφάλτου στην οδό Ευτέρπης λες και ο υπόλοιπος δρόμος δεν έχει πρόβλημα και πολλά άλλα ευτράπελα που γελάνε όλοι και που δικαιολογούνται βλακωδώς επειδή σας ψήφισαν με την απάντηση "έλα μωρέ,δεν πειράζει.Πάλι καλά που τα μαζεύουν μια φορά το χρόνο".
    Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !
    ..........μάλιστα !
    Τώρα θυμηθήκατε την αισθητική της πόλης μας και την καθαριότητα.
    Πολύ ωραία, να το δεχτώ αν συνεχίσετε όμως να έχετε την ευαισθησία της άμεσης καθαριότητας της πόλης μας και όχι να σταματήσει η ευαισθησία αυτή τις επόμενες μέρες για να αποδείξει ότι απλά ήταν ένα τρυκ για να δείξετε σε εμάς τους δημότες του προαστίου πόσο καλή δουλειά κάνει ο νέος δήμαρχος !
    Να υπάρξει τουλάχιστον συνέχεια και εμείς αυτό θέλουμε αλλά όχι σας παρακαλώ στις 8 το πρωί .
    Μια που τα λέμε, τι θα κάνετε με το εγκαταλελειμμένο σχολείο της Κλειούς ;
    Με το μπορντώ εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην οδό 7ης Μεραρχίας ή Πεντέλης ;

    Θα υπάρξει και συνέχεια φυσικά στη μεταξύ μας επικοινωνία μέσω του site ,εδώ.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αυγουροπουλος διορησε ολους τους συγγενεις του στον δημο χολαργου. Ελεος πλεον με τον αυγουροπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ .

    ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ VERDE ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α !

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ !

    ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΣΤΗΝ ΟΔΟ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ,ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ;

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ;

    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ, ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ .....ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ !

    ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΗΧΤΡΑ !!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α !

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ "ΚΑΝΤΗΛΕΡΙΑ" ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ !
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eλπιζω φιλε διαμαρτυρωμενε στην εργασια σου,αν εχεις αφεντικο η προυσταμενο,σε τυχον λαθη σου,μικρα η μεγαλα,να επιδεικνυει περισσοτερη ανοχη από εσενα.Επισης σε ενημερωνω ότι ο Αυγουροπουλος ηταν επιτυχημένος στην καθαριοτητα στο παρελθον,και είναι συγουρο ότι σε λιγο χρονο θα συμαζεψει την βρωμα που αφησε πισω του ο Ξυδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους δεν τον ξέρουν, ένα έχω να πω: κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα. Αυτή η μούρη ξερνά βλακεία, κακία και λαμογιά. Όσοι τον ξέρουν και δεν είναι συγγενείς ή/και ευνοημένοι, απλώς το επιβεβαιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ στην Ελλάδα, το μόνο που ξέρουν πολλοί να κάνουν είναι να ασκούν κριτική, πολλές φορές με αγενή τρόπο... Αφήστε τον Αυγουρόπουλο να κάνει το έργο του - έχει δείξει στο παρελθόν ότι διαθέτει και φιλότιμο και ικανότητες - και κοιτάξτε την καμπούρα σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή